Levend Water

VIAA | Dienstverlening |


  • Online lesmethode
  • Touchfriendly voor Digibords
  • Persoonlijke login per leerkracht

Realisatie

Voor de hele basisschool
40
hoofdstukken voor het hele jaar

Digitale lesmethode

Levend Water is een module om bijbellessen te geven aan kinderen op de basisschool. Dit is begonnen met een werk- en handboek. Met de vernieuwde manier van lesgeven is het digibord erg belangrijk. Daarom is het Levend Water Digibord ontwikkeld.

Via de site kan elke leerkracht inloggen op het Levend Water Digibord. Hier kunnen ze alle lesstof terugvinden, die ze kunnen gebruiken. Dit is dezelfde lesstof uit het werk- en handboek, aangevuld met extra materiaal. Door middel van duidelijke knoppen en een vaste structuur is het eenvoudig om te leren werken met het Levend Water Digibord. Ook is het mogelijk om materiaal van andere lessen toe te voegen aan een bestaande les. Zo kan je een les zelf vormgeven of teruggrijpen op een eerdere les. 

Bekijk hier de video over Levend Water, waarin leerlingen en leerkrachten vertellen over het Digibord.

Leerkrachten die het digibord gebruiken vinden 'het prettig dat alles digitaal makkelijk te vinden is' en dat 'het Levend Water Digibord echt meerwaarde' heeft.

Opdrachtgever

VIAA

Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. Dat komt doordat ze grote waarde hechten aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Op Viaa leven en werken ze vanuit de Bijbel. De zeven opleidingen die Viaa biedt zijn hier ook op gebaseerd. De kleinschaligheid van de hogeschool staat borg voor een persoonlijke benadering van de student. Aan Viaa studeren ongeveer 1450 studenten.

 

Reactie Pieter Jaap Idema
(Projectleider Levend Water)

Bij het ontwikkelen van onze digitale lesmethode ‘Levend Water’ hebben wij de technische ondersteuning ingeroepen van Become-IT.  Het resultaat is prachtig en conform onze wensen. We zijn geen makkelijke klant omdat we regelmatig dingen willen aanpassen in de digitale omgeving. Maar Tijmen Barnat van Become-IT is in staat om dit snel, vriendelijk en naar onze wens te regelen.

Reactie leerkracht

Mooie vormgeving, het ziet er strak uit! Handig dat je thuis bij de handleidingen en werkbladen kan komen.
 

We zijn geen makkelijke klant!
Pieter Jaap Idema

Gebruikte producten

Software
Systeem
Become-IT
10,– mnd
Framework
10.00

Software » Bedrijfssoftware » Systeem
Online ontwikkelplatform voor bedrijfssoftware met mogelijkheid tot activeren standaard modules en/of ontwikkelen van maatwerk.
1410 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Software
Website
Become-IT
14,– mnd
Website
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met Net-Book cms maakt en onderhoud u uw pagina's en menustructuur. Met ge´ntegreerde Word editor is het herkenbaar en gebruiksvriendelijk.
1589 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
Klantenportaal & App
Become-IT
14,– mnd
Klantenportaal
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Klantenportaal & App
Geef uw klanten op elk moment toegang tot persoonlijke gegevens en andere relevante informatie met Net-Book relatiebeheer online.
1565 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
Webshop
Become-IT
14,– mnd
Webshop
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Webshop
De module shop is een catalogus en webshop systeem dat geschikt is voor bedrijven die producten willen presenteren en/of aanbieden via internet.
1771 keer bekeken
Handel
Communicatie
Software
Website
Become-IT
5,– mnd
Mailing
5.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met de module Marketing kunt u al uw klanten indelen in mailinggroepen en vervolgens deze groepen een mailing versturen. Zo haalt u meer uit uw webshop.
729 keer bekeken
Dienstverlening
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en eventueel demonstratie van onze software. Door samen te praten over uw bedrijf en de bedrijfsprocessen kunnen we inschatten of onze software en diensten passen bij uw wensen.

Portfolio: Levend Water