Portfolio Steengoed! hoveniers | Become-IT B.V.
Portfolio Steengoed! hoveniers | Become-IT B.V.

Steengoed! hoveniers

Hoveniers App
Klantenportaal
Snelstart integratie
Digitalisering inkoopfacturen

Hovenierssoftware

Voor Steengoed! hoveniers uit Harderwijk met 10 medewerkers in dienst hebben we alle administratieve bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Van offerte tot boekhouding is alles gedigitaliseerd en omgezet.

Tot op heden werd voornamelijk gewerkt met Word en Excel voor de offertes en planning. De werkbonnen en urenregistratie ging op papier en werd wekelijks verwerkt en gefactureerd met Snelstart.

Voor de werknemers is het een mooie verbetering dat ze geen papieren werkbonnen meer hebben en de planning kunnen zien via de App. Veel werkzaamheden staan hierdoor al voorgeprogrammeerd in de App zodat het een kwestie is van uren schrijven en de werkbon afmelden.

Intern is het ook een verademing! Geen dubbel werk meer en alles sluit naadloos op elkaar aan. Zelfs de inkoopfacturen kant is gedigitaliseerd waardoor elke inkoopfactuur als pdf automatisch in Snelstart komt te staan.

Het netwerk op kantoor is gestandaardiseerd met Windows 10 en Office 2016 waardoor alles soepel samenwerkt. Ook de mailconfiguratie is aangepakt door alles onder te brengen in Office 365. Hierdoor is de mail, agenda en contactpersonenlijst ook mobiel beschikbaar en zit alles veilig in de cloud qua backup en spam/virus risico’s.

Alle processen lopen nu veel beter en efficiënter. De overgang naar het nieuwe systeem liep soepel, mede door de telefonische ondersteuning, die Nico Visser erg professioneel noemt. 

De klanten van Steengoed voor Buiten zal het ook niet ontgaan zijn dat er nieuwe software is. De offerte kan geaccordeerd worden via het Klantenportaal, de onderhoudsafspraken zijn daarin zichtbaar en zelfs de factuur kan via iDEAL betaald worden.

Wij wensen Nico en zijn hele team veel plezier van de Suite MKB en hopen op een goed woordje bij andere hoveniers!

Bekijk de oplossing

Wat een efficiënt systeem, met geweldige telefonische ondersteuning!

Nico Visser

Over de klant

Nico is de bedenker en oprichter van Hoveniersbedrijf Steengoed! De eerste jaren werkt hijzelf volop mee op de werkvloer. Het bedrijf bleek zo succesvol, dat Nico fulltime op kantoor terecht kwam. Een goede keuze. Nico houd ervan om alles tot in de puntjes te regelen. Tevreden klanten, daar doet hij het voor.

Met het hele team realiseert Steengoed! uw droomtuin. Ze bestaan inmiddels ruim 20 jaar en werken met gemotiveerde medewerkers. Ieder heeft zijn eigen specialiteit. Het onderhoudsteam zorgt er vervolgens voor dat uw tuin er niet alleen nu, maar ook in de toekomst, uitziet alsof hij net is aangelegd.

Steengoed! Hoveniers

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht

Deze oplossing is gerealiseerd door

Leo Kodde
Leo Kodde
Eigenaar
Rian Aalbers
Rian Aalbers
Product Owner