Van de Kamp Verspreiding


De nieuwe website met mobiele versie


  • Schermvullend ontwerp
  • Prof. fotografie
  • Mobiele versie
  • Reclameverspreiding offerte widget

Realisatie

150
gebieden
250.000
adressen

Software voor reclameverspreiders

De nieuwe website voor vd Kamp richt zich op klanten die folders willen laten verspreiden in midden Nederland. Hiervoor hebben we een slimme widget gemaakt waarmee je de gebieden kan selecteren en zo het aantal adressen kan berekenen.

Dit scheelt vd Kamp veel tijd omdat dit eerder via de mail of telefoon ging. Vd Kamp heeft er nu geen omkijken naar, de website gebruikt automatisch de gebieden uit het interne kantoorsysteem.

Om de kranten en folders in de bus te krijgen zoekt vd Kamp continu naar nieuwe bezorgers. Via de website kunnen bezorgers zich aanmelden en als ze bezorger zijn hun afrekening online bekijken via een login.

Voor de foto's hebben we een fotoshoot gedaan op locatie. In de website zijn de foto's en huisstijl kleuren prominent aanwezig. De website is geschikt gemaakt voor het bekijken op een mobiele telefoon. De site wordt dan sneller geladen en de opmaak is aangepast aan het kleinere scherm.

Naast de website verzorgen wij de volledige administratie van bezorgers, orders, routes, wijken en afrekeningen voor vd Kamp. Hiervoor is het verspreidingen systeem ontwikkeld waar meerdere verspreiders gebruik van maken.

Opdrachtgever

Van de Kamp B.V.
Joh. van de Kamp Verspreiding is al jaren gevestigd in Barneveld en verzorgt de verspreiding van kranten en folders. Het eigen gebied is Veluwe en Geldersche Vallei, maar via collega's wordt er landelijk verspreid.

Ook kunnen ze papier produkten (kranten, folders e.d.) sealen, adresseren en aanbieden aan diverse post verspreiders (direct mail).

Vd Kamp maakt ook gebruik van het Become-IT verspreidingen systeem. Hierin zit de volledige order- en bezorgersadministratie.
Prima!
Jan van de Kamp

Gebruikte producten

Software
SMKB-1000
Framework
Become-IT
10,20 mnd
Framework
10.200000

Software » Bedrijfssoftware » Framework
Online ontwikkelplatform voor bedrijfssoftware met mogelijkheid tot activeren standaard Suite MKB modules en/of ontwikkelen van maatwerk.
3228 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Software
SMKB-8100
Website
Become-IT
14,28 mnd
Website
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met Suite MKB CMS maakt en onderhoud u uw website en SEO. Breidt uit met advertenties, blogs, facebook en nieuwsbrieven voor meer content mogelijkheden.
3291 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
SMKB-3300
Relatiebeheer
Become-IT
14,28 mnd
Klantenportaal
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Relatiebeheer
Verbeter de service en relatie met klanten en bespaar tijd en geld door de papierloze communicatie en online betaalmogelijkheden.
3669 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Heeft u na het lezen van dit verhaal of andere informatie op onze website interesse in een gesprek? Neem dan contact op voor een kennismaking en bespreking van uw wensen. Wij helpen u graag!