Van de Kamp Verspreiding

Van de Kamp B.V. | Dienstverlening | 1 augustus 2015

De nieuwe website met mobiele versie


  • Schermvullend ontwerp
  • Prof. fotografie
  • Mobiele versie
  • Reclameverspreiding offerte widget

Realisatie

150
gebieden
250.000
adressen

Website

De nieuwe website voor vd Kamp richt zich op klanten die folders willen laten verspreiden in midden Nederland. Hiervoor hebben we een slimme widget gemaakt waarmee je de gebieden kan selecteren en zo het aantal adressen kan berekenen.

Dit scheelt vd Kamp veel tijd omdat dit eerder via de mail of telefoon ging. Vd Kamp heeft er nu geen omkijken naar, de website gebruikt automatisch de gebieden uit het interne kantoorsysteem.

Om de kranten en folders in de bus te krijgen zoekt vd Kamp continu naar nieuwe bezorgers. Via de website kunnen bezorgers zich aanmelden en als ze bezorger zijn hun afrekening online bekijken via een login.

Voor de foto's hebben we een fotoshoot gedaan op locatie. In de website zijn de foto's en huisstijl kleuren prominent aanwezig.

De website is geschikt gemaakt voor het bekijken op een mobiele telefoon. De site wordt dan sneller geladen en de opmaak is aangepast aan het kleinere scherm.

Opdrachtgever

Van de Kamp B.V.
Joh. van de Kamp Verspreiding is al jaren gevestigd in Barneveld en verzorgt de verspreiding van kranten en folders. Het eigen gebied is Veluwe en Geldersche Vallei, maar via collega's wordt er landelijk verspreid.Ookákunnen zeápapier produkten
Prima!
Jan van de Kamp

Gebruikte producten

Software
Systeem
Become-IT
10,– mnd
Framework
10.00

Software » Bedrijfssoftware » Systeem
Online ontwikkelplatform voor bedrijfssoftware met mogelijkheid tot activeren standaard modules en/of ontwikkelen van maatwerk.
1625 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Software
Website
Become-IT
14,– mnd
Website
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met Net-Book cms maakt en onderhoud u uw pagina's en menustructuur. Met ge´ntegreerde Word editor is het herkenbaar en gebruiksvriendelijk.
1779 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
Relatiebeheer
Become-IT
14,– mnd
Klantenportaal
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Relatiebeheer
Geef uw klanten op elk moment toegang tot persoonlijke gegevens en andere relevante informatie met Net-Book relatiebeheer online.
1821 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en eventueel demonstratie van onze software. Door samen te praten over uw bedrijf en de bedrijfsprocessen kunnen we inschatten of onze software en diensten passen bij uw wensen.