Van Herp Totaal Tuindesign

Hovenierssoftware met Exact koppeling

Bij een hoveniersbedrijf is de planning het centrale deel in het bedrijfsproces. Hoe stuur je alle voormannen en medewerkers aan en hou je overzicht over alle aanleg projecten en het onderhoud. Hoe zorg je dat de uren snel en foutloos verwerkt worden? Op die vraagstukken is de bedrijfssoftware van Become-IT de oplossing van relatiebeheer tot planning en facturatie.

Van Herp Totaal Tuindesign is gaan werken met de software van Become-IT omdat het webbased werkt en snel is aan te leren. Ook de koppeling met Exact was een voordeel waardoor de boekhouding naadloos aansluit op de facturatie.

Over de klant

Van Herp Totaal Tuindesign is het bedrijf van de jonge ondernemer Marijn van Herp uit Waalwijk. Al van kleins af aan is hij betrokken in de hovenierswereld. Daarnaast heeft hij tijdens en na zijn schoolperiode de nodige ervaring opgedaan bij verschillende hoveniersbedrijven in de regio Waalwijk. Al met al heeft Marijn al meer dan 6 jaar ervaring in het hoveniersvak. Naast het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, bent u bij Van Herp Totaal Tuindesign op het juiste adres voor tuinbeheer of de renovatie van uw bestaande tuin.

Van Herp Totaal Tuindesign

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht