Veldman Hoveniers

Tijd besparen met hovenierssoftware

Bij een hoveniersbedrijf is de planning het centrale deel in het bedrijfsproces. Hoe stuur je alle voormannen en medewerkers aan en hou je overzicht over alle aanleg projecten en het onderhoud. Hoe zorg je dat de uren snel en foutloos verwerkt worden? Op die vraagstukken is de bedrijfssoftware van Become-IT de oplossing van relatiebeheer tot planning en facturatie.

Veldman Hoveniers is gaan werken met de software van Become-IT door de calculatie mogelijkheden en de totaaloplossing. Ook voor kleine hoveniers is dit een investering in de toekomst en een directe tijdsbesparing.

Over de klant

Veldman hoveniers ontwerpt compleet nieuwe tuinen of neemt bestaande tuinen onder handen. Dat kan een kleine sfeervolle stadstuin zijn van enkele vierkante meters, maar ook een ruime groene boerderijtuin, een villatuin of een bedrijfstuin zijn. Veldman hoveniers bestaat uit gedreven vakmensen met groene vingers, die samen met de klant vol passie de mooiste tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Een aanspreekpunt voor al uw tuinzaken is waar Veldman hoveniers voor staat.

Veldman Hoveniers

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht