Redesign Klantenportaal

Het Klantenportaal is volledig vernieuwd zowel qua vormgeving als invulling. Uw relaties kunnen inloggen in het Klantenportaal en kunnen hier hun gegevens wijzigen en hun complete dossier met alle documenten inzien.

Allereerst is er het nieuwe dashboard. Hierin heeft uw relatie direct een overzicht van alle gegevens die bij u bekend zijn. In een oogopslag is te zien of er bijvoorbeeld nog een offerte moet worden geaccepteerd en hoeveel facturen nog betaald moeten worden.

Het dashboard bestaat uit tegels en meldingen. Standaard tegels zijn 'Mijn gegevens' en 'Mijn collega's'. Afhankelijk van uw licentie staan er ook tegels voor 'Mijn offertes', 'Mijn orders', 'Mijn facturen' etc.

De meldingen werken hetzelfde als op een smartphone. Bij elke tegel staat of er een actie noodzakelijk is en hoeveel acties. Dit wordt altijd in rood weergegeven. Door erop te klikken kunnen de acties verwerkt worden, bijvoorbeeld een offerte accepteren of een factuur betalen.

Heeft u een relatie toegang gegeven om gastblogs voor u te schrijven of pagina's te onderhouden? Dan kunnen deze ook vanuit hetzelfde Klantenportaal benaderd en beheerd worden.

Wanneer een klant een bestelling heeft geplaatst, kan deze door het hele proces heen gevolgd worden. Van het moment dat de order wordt geplaatst of de offerte wordt geaccepteerd, tot de uiteindelijke factuur.

Ook is het mogelijk geworden om de eerder bij u bestelde producten te bekijken als u gebruik maakt van een webshop.

Naast inhoudelijk is veel tijd besteed aan de vormgeving, het ontwerp is qua kleuren en vakken gemoderniseerd en volledig responsive gemaakt. Wij zijn erg blij met het resultaat en zijn benieuwd naar de reacties.

Ga voor meer informatie naar: https://www.become-it.nl/nl/communicatie/paperless-met-eigen-klantenportaal/585/

Schermvoorbeeld(en)

Informatie over dit ontwikkelpunt

Onderwerp
Waarde
Info
Ontwikkelpunt
5544
 
Gemeld op
10-08-2017
 
Ontwikkeld op
09-01-2018
 
Ontwikkeld in versie
Suite MKB Online 8.3.0
Versie gereleased?
Ja
 
Release datum
15-01-2018
 

Product

Software
Relatiebeheer
Become-IT
14,– mnd
Klantenportaal
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Relatiebeheer
Verbeter de service en relatie met klanten en bespaar tijd en geld door de papierloze communicatie en online betaalmogelijkheden.
2832 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie