Uitbreidingen en aanpassingen in de module facebook

De cms module facebook is flink aangepakt, naast dat de volledige backend vernieuwd is hebben we ook de lijst- en detailweergave uitgebreid en aangepast.

Wat is nieuw?
- De categorieen waarmee je het facebook kan indelen worden nu weergegeven als button in plaats van als keuzelijst. Hierdoor zijn alle categorieen direct zichtbaar en kan er makkelijker op geklikt worden op touch devices.
- Het is nu mogelijk om een contactpersoon in meerdere categorieen te plaatsen
- De lijst (tabel) weergave van het facebook is vernieuwd en responsive gemaakt
- Als u gebruik maakt van het veld geboortedatum in het facebook dan wordt de leeftijd weergegeven in de lijstweergave en is het mogelijk om te filteren op leeftijdsgroepen van-tot. Bijvoorbeeld iedereen in het facebook die 25-40 jaar is. De leeftijdsgroepen zijn zelf aan te maken via het nieuwe veldensysteem.
- Als u gebruik maakt van het veld geboortedatum is het nu mogelijk een verjaardagskalender te printen, het filter wordt hierop ook toegepast, dus als u filtert op 25-40 jaar + eventueel een categorie dan wordt het resultaat op de verjaardagskalender gezet.

- Op het detailscherm van het facebook is meer ruimte gereserveerd voor een stukje tekst over de contactpersoon, hiervoor is het contactformulier onder de foto geplaatst over de volledige breedte
- Nieuw is de weergave van contactpersonen op hetzelfde adres, hierop kan je dan doorklikken
- Ook nieuw is de weergave van het Google maps kaartje van het adres.

Alle nieuwe wijzigingen zijn ook in de mobiele versie doorgevoerd en geoptimaliseerd. Wij hopen dat het smoelenboek hierdoor een nog bredere doelgroep heeft om personeel, teams, besturen, leden etc.. te presenteren op uw website.

Informatie over dit ontwikkelpunt

Onderwerp
Waarde
Info
Ontwikkelpunt
5546
 
Gemeld op
11-08-2017
 
Ontwikkeld op
22-08-2017
 
Ontwikkeld in versie
Suite MKB Online 8.2.0
Versie gereleased?
Ja
 
Release datum
25-07-2017
 

Module

Software
Website
Become-IT
7,– mnd
Contactpersonen
7.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met de module contactpersonen maakt u uw website of webshop persoonlijk. Vul de contactenlijst met medewerkers of leden.
942 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie