Acties systeem

Het actiesysteem kennen we uit de Suite MKB, hiermee kan je buttons op de gekleurde balk plaatsen. Bijvoorbeeld Kopieer product of Open map. In Suite MKB Online hebben we een vergelijkbaar actiesysteem ontwikkeld waarmee standaard en maatwerk acties gemaakt kunnen worden.

Acties kunnen worden gekoppeld aan een weergave, bijvoorbeeld 'Product detailscherm'. Hiervoor is het weergave systeem gemaakt, met dit systeem kan ook per scherm de zoektaak worden ingesteld.

Een actie kan op de actiebalk worden gezet of in de keuzelijst naast de titel.

Net als bij menucodes kan een actie worden gekoppeld aan een module, moduletaak en instelling. Een gebruiker krijgt dan alleen de acties te zien die hij mag en kan gebruiken.

Wij zijn erg blij met het actiesysteem, op deze manier kunnen we in de implementatie fase uw systeem geheel naar wens inrichten en de verschillende rechten per medewerker tot op detail instellen zonder hiervoor in de code wijzigingen te maken.

Schermvoorbeeld(en)

Informatie over dit ontwikkelpunt

Onderwerp
Waarde
Info
Ontwikkelpunt
5735
 
Gemeld op
17-11-2017
 
Ontwikkeld op
13-03-2018
 
Ontwikkeld in versie
Suite MKB Online 8.3.0
Versie gereleased?
Ja
 
Release datum
15-01-2018
 

Product

Software
Framework
Become-IT
10,– mnd
Framework
10.00

Software » Bedrijfssoftware » Framework
Online ontwikkelplatform voor bedrijfssoftware met mogelijkheid tot activeren standaard Suite MKB modules en/of ontwikkelen van maatwerk.
2626 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek