Koppeling 2BA voor installateurs

Bij 2BA zijn alle technische kenmerken en handelsgegevens van producenten en groothandels uit de installatiebranche verzameld in een database. Voor alle partijen is dagelijkse uitwisseling van data met 2BA mogelijk zodat u altijd over de meest actuele data kunt beschikken.
 
2BA, staat voor Bestand Beheer Artikelen. Zoals de naam al zegt, houdt 2BA zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de verschillende sectoren uit de installatiebranche. De organisatie streeft naar één artikelbestand voor alle installatieartikelen in de totale branche. Het uitgangspunt bij de activiteiten zijn de uniforme classificatie- en communicatiestructuren die Ketenstandaard ontwikkelt en onderhoudt.
 
Met de module Koppeling 2BA kunt u rechtstreeks zoeken in alle artikelen binnen uw 2BA abonnement. Wilt u iets bestellen dan kunt u het artikel kiezen en gebruiken op uw eigen offerte, order of factuur. Via het zoekscherm ziet u direct de leveranciers, bruto en netto prijzen en de voorraad.
 
Het zoeken en gebruiken van artikelen in 2BA kan ook door servicemonteurs in de App worden gedaan.
 
Automatisch worden gebruikte artikelen in uw eigen administratie bijgewerkt met actuele prijzen en specificaties.

Informatie over dit ontwikkelpunt

Onderwerp
Waarde
Info
Ontwikkelpunt
5864
 
Gemeld op
01-02-2018
 
Ontwikkeld op
03-04-2018
 
Ontwikkeld in versie
Suite MKB Online 8.3.0
Versie gereleased?
Ja
 
Release datum
15-01-2018
 

Product

Software
Product
Become-IT
14,– mnd
Koppeling 2BA
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Product
Zoek artikelen in de centrale 2BA artikeldatabase en gebruik ze op uw offerte, order en factuur. De artikelinformatie en prijsafspraken worden bijgewerkt.
321 keer bekeken