2BA auto update

Het lokale productenbestand kan gevuld worden via de 2BA koppeling. Hierbij kan je in 2BA zoeken als installateur en de gewenste producten als het ware downloaden naar je eigen productenbestand.

Vanaf dat moment wordt er een link gelegd en gaat het systeem elke nacht een aantal lokale producten bijwerken. Er is een instelling waarmee u kunt instellen hoevaak een product moet worden bijgewerkt. Standaard staat deze ingesteld op 30 dagen.

Bij elke update van een product wordt ook de verkoopprijs opnieuw berekend op basis van de geselecteerde standaardleverancier en een evetuele prijsopslag (+/-).

De standaardleverancier wordt bepaald op basis van de categorie. U kunt per categorie een standaard leverancier kiezen. Stel dat een product wel in die categorie zit, maar niet wordt geleverd door die leverancier dan moet u zelf eenmalig de standaardleverancier op dit product instellen tenzij het product maar 1 leverancier heeft. In dat laatste geval wordt die sowieso automatisch gekozen.

Het bijwerken gaat geruisloos op de achtergrond en u wordt dagelijks geinformeerd over de laatste bijwerkactiviteiten.

Schermvoorbeeld(en)

Informatie over dit ontwikkelpunt

Onderwerp
Waarde
Info
Ontwikkelpunt
6182
 
Gemeld op
16-08-2018
 
Ontwikkeld op
29-10-2018
 
Ontwikkeld in versie
Suite MKB Online 8.5.0
Versie gereleased?
Ja
 
Release datum
21-11-2018
 

Product

Software
Product
Become-IT
14,28 mnd
Koppeling 2BA
14.28

Software » Bedrijfssoftware » Product
Zoek artikelen in de centrale 2BA artikeldatabase en gebruik ze op uw offerte, order en factuur. De artikelinformatie en prijsafspraken worden bijgewerkt.
370 keer bekeken