Vinkje leveranciers automatisch betalen

In SnelStart kan je betaalbestanden aanmaken voor leveranciers waarmee je facturen kan betalen. Hiervoor moet in SnelStart het vinkje 'Betaalopdracht' ingeschakeld zijn met een geldig IBAN nummer.

Vanuit de Suite hebben we de koppeling uitgebreid met deze optie zodat bij het aanmaken van de leverancier dit direct ingesteld kan worden. Het IBAN nummer wordt gecontroleerd op geldige invoer.

Schermvoorbeeld(en)

Informatie over dit ontwikkelpunt

Onderwerp
Waarde
Info
Ontwikkelpunt
6217
 
Ontwikkeld op
18-09-2018
 
Ontwikkeld in versie
v9
Versie gereleased?
Ja
 
Release datum
01-04-2019
 

Module

Software
Administratie
Become-IT
7,14 mnd
Koppeling boekhouding
7.140000

Software » Bedrijfssoftware » Administratie
Synchroniseer uw klanten, leveranciers, facturen en betaalstatus met Snelstart, Exact Online, Unit4, Visma of Twinfield.
3217 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Koppeling

Meer...

Met de SnelStart koppeling is het nu mogelijk om een Suite MKB project aan te maken als kostenplaats in SnelStart. Hiermee kunnen inkoopfacturen gekoppeld worden aan de kostenplaats om zo tot een inzichtelijke nacalculatie te komen.
Versie v9 / 6416
De Suite MKB kan vanaf nu gekoppeld worden aan uw accountant. Deze accountant moet wel eerst bekend zijn bij Become-IT om gekoppeld te kunnen worden.

Zodra er in de 'Basisinrichting' een accountant wordt gekoppeld dan ontvangt deze accountant een gratis login met alleen lezen rechten + volledige rechten voor de module 'Dashboard' & 'Boekhouding' + diverse rapportage rechten.

In het Klantenportaal van Become-IT kan de accountant al zijn gekoppelde Suite's zien en inloggen.

Door deze stap willen we de samenwerking met accountants intensiveren en zorgen voor relevante data waarmee de accountant haar klanten die de Suite gebruiken verder kan adviseren en voorzien van cijfers en inzicht.

Op de website van Become-IT zal binnenkort een pagina komen met aangesloten accountants. Dit kan voor Suite MKB gebruikers ook een motivatie zijn om die accountant te benaderen omdat ze bekend zijn met de Suite en gratis toegang krijgen via de accountants login.

De koppeling kan verbroken worden door de gekozen accountant te verwijderen of te wijzigen. De accountant wordt hierover niet geinformeerd, wel kan deze direct niet meer inloggen.
Omzetgroepen zijn nieuw in de Suite MKB. De omzetgroep is bedoeld om de omzet van een factuur te boeken op de juiste grootboekrekening in de boekhouding. Hierdoor kunt u per factuur opgeven waar de omzet naar toe moet worden geschreven.

Denk aan het splitsen van alle facturen voor projecten, aanleg, installatie en onderhoudscontracten.

Het is direct goed doorgevoerd in het hele systeem, dus te beginnen bij het abonnement en de offerte en dan via het verkoopproces naar de factuur.

Uiteindelijk wordt de factuur door de boekhoudkoppeling geboekt op de juist btw- en omzetrekeningen.
In SnelStart kan je betaalbestanden aanmaken voor leveranciers waarmee je facturen kan betalen. Hiervoor moet in SnelStart het vinkje 'Betaalopdracht' ingeschakeld zijn met een geldig IBAN nummer.

Vanuit de Suite hebben we de koppeling uitgebreid met deze optie zodat bij het aanmaken van de leverancier dit direct ingesteld kan worden. Het IBAN nummer wordt gecontroleerd op geldige invoer.
De integratie met SnelStart is nog beter geworden. Via web.snelstart.nl kunnen SnelStart klanten nu koppelen aan Suite MKB. Vervolgens worden de relaties, facturen en betaalstatussen live bijgewerkt met de nieuwste API koppeling van SnelStart.

Er valt eigenlijk niet zoveel over te zeggen, het werkt gewoon naadloos.
De koppeling met SnelStart is vernieuwd naar de nieuwste techniek via een API.

In Suite MKB Online kan je nu de relaties en facturen naar SnelStart exporteren en de betalingen ophalen. Alles is webbased en maakt gebruik van de nieuwste koppeling van SnelStart.

Het maken van de koppeling is heel eenvoudig. Via web.snelstart.nl kunt u inloggen met uw SnelStart login, hier opent u de gewenste administratie en onder koppelingen kunt u een sleutel genereren. Deze sleutel hoeft eenmalig te worden ingevoerd in de Suite MKB Online en vervolgens is de koppeling ingesteld.

Klaar voor de toekomst!