Zoeken in contactpersonen verbeterd

Het zoeken in de lijst met contactpersonen is verbeterd. Er zat een fout in als je gaan resultaat kreeg op je zoekopdracht, dan kon je niet meer verder zoeken. Ook de mobiele versie is overzichtelijker gemaakt.

Informatie over dit ontwikkelpunt

Onderwerp
Waarde
Info
Ontwikkelpunt
6223
 
Ontwikkeld op
20-09-2018
 
Ontwikkeld in versie
v9
Versie gereleased?
Ja
 
Release datum
01-04-2019
 

Module

Software
Website
Become-IT
7,14 mnd
Contactpersonen
7.140000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Door de gezichten van uw medewerkers te laten zien maakt u uw website persoonlijk en kan er makkelijk contact gemaakt worden.
1443 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie

Meer...

Het zoeken in de lijst met contactpersonen is verbeterd. Er zat een fout in als je gaan resultaat kreeg op je zoekopdracht, dan kon je niet meer verder zoeken. Ook de mobiele versie is overzichtelijker gemaakt.
De cms module facebook is flink aangepakt, naast dat de volledige backend vernieuwd is hebben we ook de lijst- en detailweergave uitgebreid en aangepast.

Wat is nieuw?
- De categorieen waarmee je het facebook kan indelen worden nu weergegeven als button in plaats van als keuzelijst. Hierdoor zijn alle categorieen direct zichtbaar en kan er makkelijker op geklikt worden op touch devices.
- Het is nu mogelijk om een contactpersoon in meerdere categorieen te plaatsen
- De lijst (tabel) weergave van het facebook is vernieuwd en responsive gemaakt
- Als u gebruik maakt van het veld geboortedatum in het facebook dan wordt de leeftijd weergegeven in de lijstweergave en is het mogelijk om te filteren op leeftijdsgroepen van-tot. Bijvoorbeeld iedereen in het facebook die 25-40 jaar is. De leeftijdsgroepen zijn zelf aan te maken via het nieuwe veldensysteem.
- Als u gebruik maakt van het veld geboortedatum is het nu mogelijk een verjaardagskalender te printen, het filter wordt hierop ook toegepast, dus als u filtert op 25-40 jaar + eventueel een categorie dan wordt het resultaat op de verjaardagskalender gezet.

- Op het detailscherm van het facebook is meer ruimte gereserveerd voor een stukje tekst over de contactpersoon, hiervoor is het contactformulier onder de foto geplaatst over de volledige breedte
- Nieuw is de weergave van contactpersonen op hetzelfde adres, hierop kan je dan doorklikken
- Ook nieuw is de weergave van het Google maps kaartje van het adres.

Alle nieuwe wijzigingen zijn ook in de mobiele versie doorgevoerd en geoptimaliseerd. Wij hopen dat het smoelenboek hierdoor een nog bredere doelgroep heeft om personeel, teams, besturen, leden etc.. te presenteren op uw website.
De module facebook is omgezet naar de nieuwe Suite MKB Online backend. Hiermee is het invoeren en wijzigen van contactpersonen in het facebook helemaal vernieuwd en responsive gemaakt. De weergave van het facebook aan de website kant is hiermee gescheiden van de backend zodat u een geheel eigen ontwerp kunt maken van het facebook.
Versie 8.1.0 / 5425
De mogelijkheid om een visitekaartje te downloaden (vcard) van een contactpersoon is toegevoegd voor het smoelenboek.
De teampagina's zijn nu te bereiken via unieke leesbare url's. Dit ziet er beter uit en verbeterd de vindbaarheid.

Elke afdeling (categorie) en persoon heeft een unieke url gekregen. Die url ziet er netjes en leesbaar uit en is hierdoor ook geschikt als handtekening in de email. Ook heeft elke afdeling (categorie) een uniek url zodat bijvoorbeeld een link gemaakt kan worden naar alle contactpersonen van afdeling Verkoop.

De URL's zijn alsvolgt opgebouwd:

https://www.become-it.nl/contacts/ (alles)
https://www.become-it.nl/contacts/categorie1/ (alle contactpersonen gekoppeld aan een bepaalde categorie)
https://www.become-it.nl/contact/naampersoon/1/ (een specifieke contactpersoon)
Het zoeken van de contactpersonen gaat via de lijstfunctie. Via instellingen kan hier gekozen worden voor de thumbnail weergave en de tabel weergave. Die laatste weergave is gemoderniseerd en aangepast voor mobiele gebruikers.

In de mobiele versie kan nu ook gezocht worden op trefwoord en categorie en deze versie is responsive gemaakt.

In de mobiele versie is de kolom adres niet zichtbaar. Door te klikken op een contactpersoon kunnen in de mobiele versie ook alle gegevens bekeken worden.
De layout van de Facebook pagina is vernieuwd zowel in de desktop als mobiele versie. Als u gebruik maakt van de nieuwe module Portfolio, dan worden onder de contacten ook de portfolio getoond waaraan is meegewerkt. Zie bijvoorbeeld www.become-it.nl/team/

Ook SEO is toegepast, hierdoor wordt elke contactpersoon apart in Google vermeld met de tekst: [naam] is werkzaam bij [bedrijf] als [functie]. Deze zin kan worden aangepast.
Contactpersonen in het smoelenboek worden geindexeerd door Google. Vanaf nu wordt bij het zoekresultaat een standaard omschrijving gebruikt. De tekst hiervoor is een taalcode die kan worden aangepast. De standaard tekst is: '[naam] is werkzaam bij [bedrijf] als [functie].
Naast vriendelijke url's is de Facebook module nu ook geschikt voor mobiele weergave. Er worden 2 contacten naast elkaar weergegeven in de lijst en op de detailpagina is de afbeelding van de contactpersoon over de volledige breedte. Direct is het contactformulier en kleine uitlijningspunten verbeterd.
De website submodule Facebook kan gebruikt worden om de medewerkers van uw bedrijf te presenteren op de site. Het is nu mogelijk deze contacten via een vriendelijke link te openen. Voorbeeld www.become-it.nl/contact/