Community voor interactie tussen Suite MKB gebruikers

Om de interactie tussen Suite MKB gebruikers te vergroten en een soort van kennisplatform op te bouwen hebben we een Community ontwikkeld in de App én backend van de Suite MKB.

De community bestaat uit een lijst met chats die gekoppeld zijn aan een module. Een gebruiker ziet hierdoor alleen chats die relevant zijn voor de modules die worden gebruikt en hij/zij rechten in heeft.

Elke gebruiker kan een chat/topic/onderwerp starten door bijvoorbeeld een vraag te stellen of iets anders te delen. Op het moment van toevoegen kan de gebruiker ervoor kiezen deze chat privé of publiek te maken.

- Een privé chat is alleen zichtbaar voor collega's
- Een publieke chat is zichtbaar voor alle gebruikers van Suite MKB.

Binnen een chat kan er op elkaar worden gereageerd door het toevoegen van reacties. Het is mogelijk om eigen reactie te wijzigen of te verwijderen.

Door het rode balletje op het beginscherm is direct zichtbaar als er iets nieuws is. Als alle berichten gelezen zijn verdwijnt het rode balletje, ook is er een mogelijkheid om alle berichten op gelezen te zetten.

Zelf als Become-IT gaan we de community actief gebruiken om nieuws en updates te delen met alle gebruikers. Wij hopen dat gebruikers op deze manier elkaar ook helpen bij het werken met de App en tips met elkaar uitwisselen.

Schermvoorbeeld(en)

Informatie over dit ontwikkelpunt

Onderwerp
Waarde
Info
Ontwikkelpunt
6293
 
Gemeld op
29-10-2018
 
Ontwikkeld op
19-12-2018
 
Ontwikkeld in versie
Suite MKB Online 8.5.0
Versie gereleased?
Ja
 
Release datum
21-11-2018
 

Product

Software
Framework
Become-IT
10,20 mnd
Framework
10.20

Software » Bedrijfssoftware » Framework
Online ontwikkelplatform voor bedrijfssoftware met mogelijkheid tot activeren standaard Suite MKB modules en/of ontwikkelen van maatwerk.
2720 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek