Digitaal betalen voor klanten zonder mailadres

Wilt u een betaaloptie toevoegen waarbij de klant niet hoeft in te loggen (klanten zonder mailadres) of zelf het bedrag kan bepalen? Dan hebben we goed nieuws. Dit is nu mogelijk gemaakt in de module betalingen en direct toegepast voor iDeal professional en Mollie.

De klant gaat naar /betalen en vult een factuurnummer en bedrag in. Het systeem controleert of de factuur nog niet betaald is en of de factuur bestaat. Vervolgens wordt de klant doorgestuurd naar betalen. Er wordt geen controle gedaan op het bedrag en wat er eventueel openstaat vanuit privacy oogpunt. Het is dus mogelijk meer of minder te betalen dan nodig.

Voordeel van deze methode is dat u facturen per post kunt versturen en hierin de link naar betalen opneemt. De klant vult dan het factuurnummer en bedrag in en betaald de factuur. Hierdoor kunnen ook klanten zonder emailadres (en dus zonder klantenportaal) een factuur digitaal betalen.

Informatie over dit ontwikkelpunt

Onderwerp
Waarde
Info
Ontwikkelpunt
6378
 
Gemeld op
08-01-2019
 
Ontwikkeld op
08-01-2019
 
Ontwikkeld in versie
Suite MKB Online 8.5.0
Versie gereleased?
Ja
 
Release datum
21-11-2018
 

Product

Software
Administratie
Become-IT
7,14 mnd
Betalingen
7.14

Software » Bedrijfssoftware » Administratie
Binnen de Suite MKB is het mogelijk om betalingen door middel van iDEAL, bank en cash te registeren op een (web)order en factuur.
2281 keer bekeken
Handel
Administratie