Bijlagen toevoegen aan mailing / nieuwsbrief

Het is nu ook mogelijk om bijlagen mee te sturen met een mailing. Handig als u een pdf of plaatje wilt meesturen met de mailing.

Informatie over dit ontwikkelpunt

Onderwerp
Waarde
Info
Ontwikkelpunt
6385
 
Ontwikkeld op
10-01-2019
 
Ontwikkeld in versie
v9
Versie gereleased?
Ja
 
Release datum
01-04-2019
 

Module

Software
Relatiebeheer
Become-IT
7,14 mnd
Mailings
7.140000

Software » Bedrijfssoftware » Relatiebeheer
Eenvoudig mailings versturen naar relaties op basis van een selectie uit uw relatiebeheer bestand. Met mogelijkheid tot personalisatie en afmelden.
213 keer bekeken

Meer...

Het is nu ook mogelijk om bijlagen mee te sturen met een mailing. Handig als u een pdf of plaatje wilt meesturen met de mailing.
Laatst schreven we al over de compleet vernieuwde nieuwsbrieven module (https://www.become-it.nl/releasenotes/suite-mkb-online/smkb_market/8.5.0/) nu hebben we hetzelfde gedaan voor de mailingmodule.

Voor de helderheid even het verschil:
- Een nieuwsbrief wordt verstuurd aan een lijst met emailadressen + naam
- Een mailing wordt verstuurd aan een mailinggroep en in die mailinggroep zitten contactpersonen uit relatiebeheer.

De nieuwe mailingmodule is dus afhankelijk van relatiebeheer. Om een mailing te versturen moet u eerst een mailinggroep maken. In die mailinggroep kunt u losse contactpersonen toevoegen of alle contactpersonen in één keer.

Bij de contactpersoon is een vinkje gemaakt 'Mailings', hiermee kan een contactpersoon zich aan- of afmelden voor mailings.

Vervolgens maakt u een mailing aan, schrijft de tekst en verstuurt deze aan een mailinggroep. Het systeem doet de rest en gaat gepersonaliseerd de mailing versturen naar alle contactpersonen in de mailinggroep.

Het werkt snel en super eenvoudig, echt een aanwinst voor Suite MKB gebruikers met relatiebeheer.

In de toekomst willen we verder ontwikkelen in het maken van slimme mailinggroepen op basis van selecties. Bijvoorbeeld alle relaties die prospect zijn en daarvan de hoofdcontactpersoon.

Wordt vervolgd!