Release notes

Een belangrijk onderdeel in het online systeem is onze rapportgenerator. Hiermee kan je pdf rapporten maken voor bijvoorbeeld een factuur of uitdraai van openstaande orders.

De basis voor dit systeem is de rapportgenerator die gebruik maakt van Word sjablonen. In andere woorden u kunt dus in Word een ontwerp maken voor uw factuur. Via speciale codes geeft u aan waar u bijvoorbeeld het factuurnummer wilt positioneren etc.

Vervolgens voegt u dit sjabloon toe via het rapporten systeem. Daarin zitten alle mogelijke rapporten. Het is mogelijk om meerdere sjablonen toe te voegen, maar er kan er maar één de standaard zijn.

Daarnaast maken we nog gebruik van huisstijlen. Door dit in te vullen met uw gegevens kunt u gebruik maken van alle standaard sjablonen die wij hebben gemaakt. Wel zo makkelijk.
0 / 2.6.07 / 6028
Een offerte groep kunt u nu snel in zijn geheel verwijderen.
Handig als u gebruik maakt van sjabloon offertes.
Het is nu mogelijk om de factuurdatum voor alle facturen in een sessie in 1 keer aan te passen.
0 / 2.6.00 / 5881
Bij het printen van een Dymo label kun je nu ook een eigen gemaakt label selecteren. Alle velden van het label kunnen worden ingevuld.
Voor de module blog hebben wij een standaard ontwerp bedacht wat gebruikt kan worden door alle klanten. Het ontwerp bestaat uit een lijst met alle berichten en per bericht een eigen pagina.

In de lijst met alle berichten staat het laatste bericht bovenaan en neemt de meeste ruimte in. Oudere berichten staan hier als blokjes onder.

Elke blog of nieuwsbericht heeft een eigen url en kan op die manier rechtstreeks geopend worden en gedeeld op social media. Op de pagina van de blog of het nieuwsbericht maken we gebruik van een header foto over de hele breedte. De tags, datum en schrijver worden links weergegeven.

Uiteraard kan met ons flexibele opmaaksysteem het ontwerp, de kleuren en lettertypes eenvoudig worden aangepast aan uw huisstijl.
In de adreszoeker is de mogelijkheid gebouwd om naast op een plaatsnaam te zoeken, ook op een bedrijfsnaam te zoeken. Hierdoor is het mogelijk om - onafhankelijk van de afstand - te zoeken op een bedrijfsnaam.
0 / 2.5.05 / 5671
Het leasecontract is uitgebreid met een amortisatieschema. Hierin is per maand de rente, aflossing en boekwaarde af te lezen.
0 / 8.3.0 / 5287
Het Service Meld Punt (SMP) is een onderdeel van de module 'Klantenservice' en speciaal ontwikkeld voor een klant. Het Service Meld Punt is een Raspberry Pi scherm van 7inch met Touch.

Dit schermpje wordt geinstalleerd bij de klant van het bedrijf die hier gebruik van maak. Op basis van het instelbare ip-adres van deze klant worden op het scherm alle activa van getoond. De klant kan een activa aantikken en een nieuwe servicemelding aanmaken zonder toetsenbord. Op het schermpje is ook een lijst te vinden van alle openstaande servicemeldingen.

De servicemonteur van het bedrijf ziet in zijn App alle servicemeldingen van alle klanten en kan deze in behandeling nemen. Hij verdwijnt dan uit de lijst met openstaande servicemeldingen bij de klant.

Hiermee is het papieren storingenbord vervangen door een digitale versie en is het direct geintegreerd in het proces van werkbonnen.
Het is nu mogelijk een betalingsafspraak te registreren op de offerte, dit is ter vervanging van de betalingscoditie. Een betalingsconditie wordt alleen nog gebruikt op de factuur.
0 / 6.0.9 / 2130
Op alle datumvelden in Net-Book is de nieuwe datumkiezer toegepast. Hiermee kan eenvoudig een datum gekozen worden zonder typefouten. In de mobiele versie werkt dit ook en het is zo ingesteld dat het popup toetsenbord van uw mobiel verborgen blijft.
De portfolio thumbnail op de team detailpagina bevat nu standaard de bedrijfsnaam en categorie van de case. De thumbnail is gelijkgetrokken met de thumbnail die gebruikt wordt in de portfolioweergave.
0 / 6.0.8 / 1830
In elke versie zitten kleine verbeteringen en oplossingen, deze worden niet allemaal beschreven. In deze versie hebben we bijvoorbeeld instellingen opgeschoond, widgets weergave verbeterd en code in de module webshop verbeterd.
Bij het toevoegen van de bestanden werden deze niet op te synchroniseren gezet. Dit is aangepast.
0 / 6.0.7 / 1939
Alle (klantspecifieke) widgets maken nu gebruik van de vernieuwde diapresentatie.
0 / 6.0.7 / 1953
Het is vanaf deze versie mogelijk om een webshop met een spatie aan te maken.
De url's naar online relatiebeheer zijn onder handen genomen. Alle url's beginnen nu met /crm/. Dit is toegepast op de bedrijfsgegevens, contactpersonen en adressen.
0 / 6.0.6 / 1548
Maakt u gebruik van een website in meerdere talen? Dan kunt u nu widgets koppelen aan een specifieke taal. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld de header en footer in de betreffende taal te maken. Het blijft mogelijk om geen taal in te stellen zodat de widget in elke taal hetzelfde is, bijvoorbeeld een slideshow.
Het werken met een website in meerdere talen is verbeterd. Bij het toevoegen van een nieuwe taal kan een bestaande taal als uitgangspunt worden genomen. Het wisselen van talen is vereenvoudigd, dit kan nu via domeinnaam.nl/taalcode/. Als gewisseld wordt tussen een taal wordt dezelfde pagina in de andere taal weergegeven. Bij zoekopdrachten via Google wordt automatisch de taal van de gevonden pagina in Google herkend en geactiveerd.
Het is vanaf nu mogelijk om onderliggende pagina's weer te geven als tabelementen. Deze kan doormiddel van de code [TABS] op de CMS pagina worden geplaatst, anders komt deze standaard onderaan de pagina.
0 / 3.1 / 444
Er wordt in de Snelstart koppeling een melding gegeven als de landcodes voor een relatie niet overeenkomen. De synchronisatie wordt vervolgens afgebroken.
Er wordt een foutmelding gegeven wanneer het niet is gelukt een relatie toe te voegen aan SnelStart omdat het BTW nummer niet klopte.
In combinatie met tranporteur online wordt de handtekening van de klant op de digitale cmr gezet.
0 / 0 / 265
Voor alle branche beheerders die een export willen van de geselecteerde oplossingen is nu een flexibele Word export gemaakt. Hiermee kan de ingelogde beheerder op de branchesite per selectie een export maken naar Word. In het Word bestand staat per pagina 1 oplossing. Om een export te maken moet minimaal 1 filter gekozen worden, bijvoorbeeld een aandachtsgebied.
Een slim systeem maakt het voor de beheerder van de branchesite mogelijk om bepaalde oplossingen uit te sluiten van de branchesite. Naast dat op categorie kan worden gefilterd kan nu dus ook op losse oplossingen worden gefilterd.
Voor de publieke website is een widget gemaakt waarin alle actieve branches zijn opgenomen met het logo, de naam en het adres van de branchesite. De widget kan op een willekeurige plek in de website worden geplaatst.
Het branche gebruikers & branche site systeem is op diverse punten aangepast zodat het kan werken op meerdere domeinen in wisselende omstandigheden. Zo is het mogelijk verschillende tab's te gebruiken en kan alles in de layout met taalcodes en instellingen aangepast worden.
De categorie en het selectievakje zo uitgelijnd in het menu dat een lange categorienaam netjes op 2 regels wordt uitgelijnd ten opzicht van het selectievakje.
0 / 2.0.09 / 323
Een foutmelding bij het verwijderen van automatisch gegenereerde abonnementen is opgelost.