Koppeling boekhouding

De Suite MKB kan gekoppeld worden aan je boekhoudpakket, op dit moment ondersteunen wij:

  • SnelStart
  • Exact Online
  • Twinfield

Voor Unit4 gebruikers adviseren we over te stappen op Exact aangezien dit overgenomen is.

De boekhoudkoppeling zorgt ervoor dat de klanten en leveranciers worden aangemaakt in de boekhouding en dat de facturen worden geëxporteerd naar het verkoop dagboek. Een factuur die is geëxporteerd naar de boekhouding kan niet meer worden gewijzigd in de Suite MKB.

Omzetgroepen

U kunt in de Suite MKB omzetgroepen maken met aparte omzetrekeningen zodat u dit kunt opsplitsen in de boekhouding. Omzetgroepen zijn instelbaar per product of per factuur.

Accountantskoppeling

Geef uw accountant gratis toegang tot de Suite MKB, hiervoor is geen extra medewerkerslicentie nodig. Met de speciale rechtengroep accountant kan de accountant meekijken waar nodig.

Betaalstatus bijwerken

Als de factuur in de boekhouding gemarkeerd is al betaald (bijvoorbeeld door het matchen van uw bankafschrift) wordt de betaalstatus verwerkt op de factuur in de Suite MKB en in het klantenportaal. Op basis hiervan kunt u herinneringen versturen via de Suite MKB.

Kostenplaatsen

Een Suite MKB project kan als kostenplaats worden aangemaakt zodat inkoopfacturen op het project kunnen worden geboekt. In de Suite MKB is dan op het project inzichtelijk hoeveel inkoop er is geregistreerd op het project.

SnelStart

Als partner van SnelStart adviseren we u in de aanschaf van de juiste SnelStart licentie en helpen we met de installatie en inrichting van uw boekhouding. Voor specifieke boekhoudkundige vragen verwijzen u naar uw boekhouder.

Koppeling boekhouding
7.950000

Software » Bedrijfssoftware » Administratie


Bekijk ervaringen Aanvragen
Werk efficiënt door de Suite MKB te koppelen aan uw boekhoudpakket. Synchroniseer relaties, facturen en de betalingen.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met planten module en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijst.
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak.
Professionele en persoonlijke bedrijfssoftware Suite MKB voor afbouwbedrijven! Stel hier zelf je pakket samen voor schilders, stukadoors en afbouwbedrijven en krijg direct een prijsindicatie!
Totaalautomatisering voor equipment lease bedrijven! Bespaar tijd en moeite met Suite MKB. Stel hier zelf uw pakket samen voor de automatisering!
Voor grondwerkers, stratenmakers en dienstverlening in infra.
Eenvoudig en uitgebreid online softwareprogramma voor het plannen en facturen van transportorders. Koppeling met SnelStart, Exact en Twinfield.
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!
Bedrijfssoftware Suite MKB voor riekdekkers! Flexibele en Professionele bedrijfssoftware die altijd online is! Stel hier zelf uw pakket samen!
Met Suite MKB voor boomverzorgers heeft u altijd een compleet overzicht van uw werkzaamheden, planningen machines. U kunt eenvoudig afspraken inplannen, taken toewijzen aan uw medewerkers en facturen opstellen en versturen.

Toegepast bij

Schildersbedrijf Gouweleeuw uit Harderwijk kiest voor Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT. Van calculatie naar planning en factuur werkt alles online.
Schildersbedrijf Gouweleeuw
Schildersbedrijf Gouweleeuw
Machinale Houtbewerking Bronkhorst bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van Suite MKB. Lees hier de ervaring!
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Haantje Hoveniers
Esselink Hoveniers digitaliseert complete workflow met de Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT. Efficiency en tijdwinst dankzij de web-based oplossing.
Esselink Hoveniers
Esselink Hoveniers
Diemel Groenvoorzieningen
Diemel Groenvoorzieningen
Hoveniersbedrijf Bunt uit Nijkerk werkt met Suite MKB bedrijfssoftware en beveelt dit aan bij collega hoveniers.
Bunt Hoveniers
Bunt Hoveniers
J.J. Messemaker Hoveniers
J.J. Messemaker Hoveniers
Bedrijfssoftware voor relatiebeheer, objectbeheer en facturatie van equipment leasetermijnen met Snelstart integratie.
Afinam Lease
Afinam Lease
Van Schaick Projectbegeleiding
Van Schaick Projectbegeleiding
INlicht is gaan werken met Suite MKB om altijd online te kunnen werken. Lees hier hun ervaring met Become-IT en de persoonlijke support die wij leveren!
INlicht
INlicht
Combitel registreert, rapporteert en factureert teleservice diensten met Suite MKB bedrijfssoftware gekoppeld aan Exact online.
Combitel Teleservice
Combitel Teleservice