Prijzen & kortingen

Registreer de prijs & kortingsafspraken die u maakt met uw klanten zodat deze automatisch worden toegepast op nieuwe orders en facturen. De module is een uitbreiding op het standaard producten bestand. Hierin staat alleen een vaste kostprijs en verkoopprijs. Met het onderdeel prijzen kunt u in- en verkoopprijzen per relatie opgeven.

Met het onderdeel korting kunt u producten koppelen aan een kortingsgroep met percentage en per relatie dit percentage aanpassen. Op de order wordt automatisch het juiste percentage ingevuld die vervolgens nog aanpasbaar is.

Prijzen & kortingen
7.950000

Software » Bedrijfssoftware » Relatiebeheer


Bekijk ervaringen Aanvragen
Registreer de prijs & kortingsafspraken met klanten en pas deze automatisch toe in de webshop, op een offerte, order of factuur.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met planten module en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijst.
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak.
Voor grondwerkers, stratenmakers en dienstverlening in infra.
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!
Met Suite MKB voor boomverzorgers heeft u altijd een compleet overzicht van uw werkzaamheden, planningen machines. U kunt eenvoudig afspraken inplannen, taken toewijzen aan uw medewerkers en facturen opstellen en versturen.

Toegepast bij

Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Haantje Hoveniers
Esselink Hoveniers digitaliseert complete workflow met de Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT. Efficiency en tijdwinst dankzij de web-based oplossing.
Esselink Hoveniers
Esselink Hoveniers
Hoveniersbedrijf Bunt uit Nijkerk werkt met Suite MKB bedrijfssoftware en beveelt dit aan bij collega hoveniers.
Bunt Hoveniers
Bunt Hoveniers
Van Schaick Projectbegeleiding
Van Schaick Projectbegeleiding
INlicht is gaan werken met Suite MKB om altijd online te kunnen werken. Lees hier hun ervaring met Become-IT en de persoonlijke support die wij leveren!
INlicht
INlicht
Bovendorp & Sellis
Bovendorp & Sellis
Het hoveniersbedrijf Kok Groenvoorziening gebruikt Suite MKB. Met uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte te maken.
Kok Groenvoorziening
Kok Groenvoorziening
Become-IT heeft een webshop voor SAC gerealiseerd waardoor producten online besteld kunnen worden. Bekijk hier de ervaring!
SAC
SAC
Van den Weerd Installatiebedrijf uit Hulshorst kiest voor Suite MKB met Relatiebeheer, 2BA koppeling, registratie van werkzaamheden en planning.
Van der Weerd Installatiebedrijf
Van der Weerd Installatiebedrijf
Meijer Hoveniers is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken.
Meijer Hoveniers
Meijer Hoveniers
Van Walsem maakt gebruik van Suite MKB met digitaal klantenportaal, complete App voor installateurs en relatiebeheer.
Van Walsem installateurs
Van Walsem installateurs
Barten Exclusieve Tuinen maakt gebruik van Suite MKB bedrijfssoftware, van offerte tot factuur met handige App voor hoveniers.
Barten Exclusieve Tuinen
Barten Exclusieve Tuinen