Jesse van den Brink | Become-IT B.V.

Jesse van den Brink

Consultant

Ik ben Jesse van den Brink, student Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim, gespecialiseerd in marketingmanagement. In januari 2023 ben ik begonnen met mijn stage bij Become-IT, waar ik mij richt op een afstudeeronderzoek gericht op klanttevredenheid en loyaliteit.

Op aanraden van mijn broer heb ik Anton gevraagd of Become-IT nog op zoek was naar een stagiair. De hoveniersbranche spreekt mij aan als kwekerszoon en in Become-IT zag ik de ideale mogelijkheid om mijn opgedane ervaring te combineren met mijn opleiding. Ik hield een prettig gevoel over aan het kennismakingsgesprek en ondertussen loop ik al meer dan twee maanden stage bij Become-IT.

Ik ben van mening dat een blije klant de basis is voor een succesvol bedrijf. Om die reden is het mijn doel om de klanttevredenheid te optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen te behalen. Become-IT is een bedrijf met veel aandacht voor haar klanten. De wil om klanten écht te helpen kan ik waarderen en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

De korte lijnen binnen het bedrijf en de gezellige werksfeer zorgen voor een prettige werkomgeving waarin ik mijzelf kan ontwikkelen en hopelijk bijdragen aan de groei van het bedrijf. Dit gecombineerd met leuke collega’s zorgt ervoor dat ik mij niet hoef te vervelen. 

Met het afstuderen in zicht, ben ik vastbesloten om de laatste maanden van mijn stageperiode optimaal te benutten en een positieve bijdrage te leveren aan het bedrijf. Ik heb waardevolle ervaring en kennis opgedaan, waarmee ik uiteindelijk een mooi advies wil opleveren. De klantenwensen vertalen en verder te integreren in de strategie van Become-IT is hierbij het doel.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn vrienden of vriendin. Daarnaast voetbal ik zowel op het veld als in de zaal.

Neem contact op

Stuur een bericht

Afdeling verkoop

Anton Verlek
Anton Verlek
Teamleider Verkoop
Jesse Roozeboom
Jesse Roozeboom
Consultant
Maarten van Eeden
Maarten van Eeden
Consultant