Tijdlijn Become-IT

Oprichting: Become-IT is begonnen op zaterdag 1 juli 2000, de aankondiging van het eerste uur.

Het 1e logo van Become-IT met de slogan "This will become it":

Ontwikkeling nieuw logo

Onderstaande optie voor het nieuwe logo is gebaseerd qua kleuren op het oude BIT logo, het is het uiteindelijk niet geworden.

De uiteindelijke keuze is gevallen op een nieuwe stijl in blauw-paars met kenmerkende stip, lettertype en boog:

 

Inschrijving Benelux Merkenbureau.

Release Net-Book versie 1

Become-IT verhuist van thuislocatie naar kantoorpand.

Eerste personeelslid komt werken bij Become-IT.

5 Jarig jubileum wordt gevierd met de 5 jaar mok als relatiegeschenk.

Het thema voor 2007 was Vertrouwen.

Become-IT wordt erkend leerbedrijf voor stagiairs.

In 2008 kiezen we voor het thema Zekerheid.

Verhuizing naar groter kantoorpand

Het thema voor 2009 was databases, uw structuur.

Release Net-Book versie 5

Het thema voor 2010 is continuiteit

Bekendmaking Suite MKB voor databases en persoonlijke noot van de directie.

Become-IT 10 jaar met nieuwe slogan "Weet wat u wilt":

Factuur online met Suite MKB en Net-Book

Aankoop nieuwe pand

Op 29 juni 2012 heeft Become-IT een nieuw bedrijfspand gekocht op industrieterrein Veldzicht in Ermelo. Verwachte verhuisdatum is eind 2012.

Het oude pand aan de Herderlaan is verkocht waardoor Become-IT op zoekt moest naar een nieuw onderkomen. We hebben gekeken naar het huuraanbod en een aantal panden bekeken. In deze zoektocht kwamen we bij het project 'Business Parc Veldzicht' waar nieuwe bedrijfsunits en kantoren zijn gebouwd.

In dit project was nog een hoekpand te koop met het adres Middelerf 12b. Een geschikt pand voor Become-IT met de mogelijkheid om verder te groeien in de komende jaren.

Op 29 juni 2012 hebben we de sleutel in ontvangst genomen en kan begonnen worden met de inrichting van het pand. De planning is om eind 2012 te verhuizen naar de nieuwe locatie.

Het nieuwe pand zit op industrieterrein Veldzicht en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg A28, zie onderstaand kaartje.

De voordelen in bereikbaarheid, uitstraling en mogelijkheden van een eigen pand zorgen ervoor dat Become-IT een stevige basis heeft voor de toekomst en kan werken aan de ontwikkeling van het team en de producten.

Duurzame energie met 40 zonnepanelen

Energiezuinig en milieuvriendelijk dat zijn twee belangrijke redenen waarom Become-IT zonnepanelen heeft laten installeren. In een eerder nieuwsbericht kunt u lezen dat Become-IT een nieuw pand heeft. Inmiddels is het bedrijfslogo aangebracht waardoor Become-IT nog herkenbaarder is geworden. 

Met deze zonnepanelen zijn wij zelfvoorzienend, een mooi voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Zonnepanelen zijn een duurzame energiebron. Na de productie is er geen fossiele brandstof meer nodig om de zonnepanelen te laten werken. De elektriciteit die wordt opgewekt met zonnepanelen is groene energie. Become-IT blijft zich ontwikkelen voor u als klant en voor haar omgeving.

         

Release Net-Book 6.0 en Suite-MKB 2.0. Visie op integratie kantoor en online applicaties met focus op Touch & Mobile.

Bekijk onze vernieuwde procestekening waarin de structuur van alle processen en modules die wij aanbieden staat samengevat.

Brief januari 2015 aan klanten

In 2015 wil Become-IT groeien en haar zichtbaarheid vergroten in de markten waar we ons op richten. Om dit te realiseren hebben we onze visie en focus voor 2015 vastgesteld.

Visie
We staan bekend als een persoonlijk bedrijf, een hecht team waarin de klant een vast aanspreekpunt heeft. Deze werkwijze willen we absoluut behouden en versterken. 
De oplossingen die we ontwikkelen zijn flexibel. We bieden standaard modules voor vaste prijzen maar kunnen dit volledig naar wens inrichten, uitbreiden en zelfs aanpassen. Continu verbeteren we de software en passen we nieuwe technieken toe.
We zijn al 15 jaar een stabiele partner voor klanten waarin continuïteit centraal staat. Een investering in onze software is een lange termijn relatie voor beide partijen.
 
Focus
 
Proactief werken
Onze software is herkenbaar en eenvoudig … ‘als je er een tijdje mee gewerkt hebt én als het goed is ingericht’. Daarin gaan we proactief zijn. Dat kan op meerdere manieren: de belangrijkste is bij elke vorm van klantcontact luisteren, meedenken en initiatief tonen. Maar ook het bedenken van oplossingen en het aanbieden van consultancy en training.

Overgang naar webbased (cloud)
Net-Book is al vanaf 2003 een webapplicatie. De Suite MKB is een softwarepakket. Een wens van ons en van klanten is de functionaliteit van Suite MKB ook via een browser (webbased) te kunnen gebruiken. Deze verandering naar webbased is te vergelijken met de overgang van DOS naar Windows rond 2000. Een enorme klus die in stappen moet worden uitgedacht en ontwikkeld. In 2015 gaan we hiermee starten.

Mobiele sites i.p.v. apps
Met het MKB als doelgroep richten wij ons ook op de mobiele versie van de webapplicatie. Dus niet een app, maar een site die is aangepast aan het formaat van een mobiel en werkt op elk mobiel.

Webdesign netwerk opbouwen
Wij gaan meer samenwerkingsverbanden opzetten met webdesigners, SEO tekstschrijvers, fotografen en reclame bureaus in de regio. Met dit netwerk kunnen we bestaande sites moderniseren en nieuwe sites ontwikkelen. Onze kracht zit in de aansturing van het project, de technische realisatie, maatwerk applicaties en integratie met kantoorsoftware.

1 april grap 2015

Op 1 april 2015 stuurden we onze klanten een mail over een nieuwe samenwerking met een bedrijf uit India. We gingen programmeer werkzaamheden outsourcen en om die reden voortaan alles in het Engels communiceren...!

Tsja, dat was even schrikken... alles in het Engels! Veel klanten konden de grap waarderen. Gelukkig was dit een 1 april grap. Dit gaan we dus niet doen, wij blijven uw persoonlijk aanspreekpunt gewoon in het Nederlands.

Start 5 jaren plan

Suite MKB gaat volledig online gemaakt worden. Dit bestaat uit 4 fases.

Het 5 jaren plan is als volgt:

  • Fase 1: In 2016 Net-Book overzetten naar Suite MKB Online
  • Fase 2: In 2017 Suite MKB overzetten naar Suite MKB Online
  • Fase 3: In 2018 migratie 1e klanten zonder maatwerk/p>
  • Fase 4: In 2019 migratie klanten met maatwerken
  • In 2020 volledig online werken

Het klantenportaal vernieuwd

Het ontwerp hiervan is volledig vernieuwd in versie 8.3. Het nieuwe ontwerp is modern, overzichtelijk en responsive. We hebben gekozen voor een dashboard met blokken waarop statusmeldingen staan en de laatste documenten. Hierdoor ziet uw klant direct waar nog actie vereist is, bijvoorbeeld een factuur betalen. In het plaatje hierboven ziet u een stukje van het nieuwe Klantenportaal

Release versie 8.3 van Suite MKB Online

Release versie 8.4 van Suite MKB Online

Release versie 9 van Suite MKB Online

Become-IT aanwezig op Installatie Vakbeurs

Become-IT was aanwezig op de Installatie Vakbeurs in Harderberg. Become-IT was aanwezig op de vakbeurs om de nieuwste bedrijfssoftware voor installateurs te presenteren.

Release versie 10 van Suite MKB Online

Versie 10 is de laatste versie van Suite MKB. Met Versie 10 is volledig online werken mogelijk

Laatste fase van het 5 jaren plan

Het 5-jaren plan gaat de laatste fase in. Met dit plan zijn we in 2016 gestart, om eind 2020 volledig webbased te werken. De laatste fase van het plan is gericht op het overzetten van klanten en het webbased maken van maatwerk

Met een vrolijke groet van team Become-IT!