Je eigen website samenstellen

Met de Suite MKB heeft u een compleet content management systeem dat u kunt uitbreiden met diverse modules.

Stel uw pakket samen

Stel uw pakket samen

3Medewerkers
3300,–

Basispakket voor Websites

Hosting + https certificaat
Framework
Personeel / hrm
Website
43,05
43,05per maand
Prijs excl. 21% btw
Professioneel
Flexibel
Persoonlijk
Overal online

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder de maandprijs?

De maandprijs van de Suite MKB is een optelsom van alle licenties. Naast dat u gebruik kunt maken van de software krijgt u:

  • Recht op de laatste versie plus de installatie van de updates.
  • Recht op ondersteuning bij storingen.
  • Recht op korte instructie en begeleiding via telefoon of e-mail.
  • Recht op gebruik van onze hulp-op-afstand software.
  • Recht op gebruik van onze website met klantenservice, dienstenoverzicht en pinpointregistratie systeem.

Uiteraard helpen we u graag bij andere zaken zoals maatwerk wensen of het uitvoeren van bepaalde taken zoals het inlezen van artikelbestanden van leveranciers of het inrichten van zaken.

In veel gevallen zal in de opstartfase consultancy uren nodig zijn voor de conversie, inrichting en opstart. Daarna (1 á 2 maanden) volstaat al snel het maandbedrag.

Schroom echter niet om het ons te vragen, soms kunnen wij bepaalde dingen heel snel verwerken, dan is het voor u efficiënter om het te laten doen.

Hoe snel kunnen we starten?

Wij kunnen uw Suite MKB systeem binnen één werkdag opleveren en inrichten zodat u kunt inloggen en starten met het aanmaken van medewerkers en verdere ingebruik name.

Is het veilig?

Wij investeren veel in het beschermen van uw gegevens door veel tijd te stoppen in het ontwikkelen en testen van onze software. Daarnaast werken we met de nieuwste hostingservers, besturingsystemen en monitoring software.  

Onze servers zijn exclusief, dat betekent dat alleen Suite MKB gebruikers hier gebruik van mogen maken. Ook is onze softwarecode beschermt waardoor het minder gevoelig is voor hackers. Standaard wordt elke Suite voorzien van een https certificaat waardoor alle gegevens beveiligd worden uitgewisseld.

Voldoet de Suite aan de nieuwe AVG?

Belangrijk is dat wij geen wachtwoorden ongecodeerd opslaan. Ook gebruiken wij uw data niet voor andere doeleinden zoals benchmarking.

Binnen de nieuwe AVG heeft uw klant ook rechten. Nieuw is bijvoorbeeld het recht om vergeten te worden. Dit recht is bijvoorbeeld ingebouwd, u kunt een klant verwijderen. Het recht op inzage hebben we helemaal geregeld via het Klantenportaal, daar kan de klant alles zien wat van hem geregistreerd wordt.

Als gebruiker van de Suite MKB kunt u een verwerkersovereenkomst afsluiten met Become-IT. Hierin staan onder andere afspraken over welke beveiligingsmaatregelingen zijn getroffen en wat te doen bij een datalek.

Wat is de opzegtermijn?

Het abonnement wordt per kwartaal gefactureerd, u kunt opzeggen voor de vervaldatum. Dus voordat de volgende factuur is verstuurd.

Zo werkt het!

De backend van de Suite MKB is de kern van het systeem. Deze backend werkt via een browser, u kunt dus op elk moment met elk apparaat vanaf elke locatie werken in de online backend van de Suite.

Bijzonder aan de Suite MKB is dat het wordt geïnstalleerd onder uw eigen domeinnaam, hierdoor kan bedrijfssoftware worden gecombineerd met het Klantenportaal, de website en webshop. Oftewel alles onder uw eigen domeinnaam, en dat is uniek!

(klik op de afbeelding om deze groter te maken)

Become-IT, heel fijn om mee samen te werken.
Michel Albracht

Plannen, offreren en factureren

Bespaar tijd met onze makkelijke en overzichtelijke software. De backend van de Suite MKB is de kern van het systeem. Wij werken via een browser, daardoor kunt u met ons systeem op elk moment vanaf elke locatie op elk apparaat werken in de online versie van de Suite MKB. Door gebruik te maken van de App is deze ook op uw telefoon erg handig te gebruiken. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden voor communicatie, planning en uitvoering.

Wij werken met: