Kies een branche

De pakket samensteller is gebaseerd op branches en toepassingen waar wij ervaring mee hebben. Elk branche of toepassing bestaat uit een basispakket en functies. Bepaal zelf wat u nodig heeft en bereken de prijs per maand.

Staat uw branche er niet tussen? Geen punt, neem gerust contact op om ambassadeur te worden in uw branche!

Levert u diensten aan bedrijven en/of particulieren in de vorm van materialen en uren dan is de Suite MKB uiterst geschikt voor het automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

Het basispakket voor hoveniers is gericht op orderverwerking, urenregistratie en facturatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Klantenportaal en de App. Daarnaast kunt u zelf uitbreidingen toevoegen voor bijvoorbeeld offertes (calculatie), onderhoud, service en de boekhouding.

Verwerk uren en materialen direct met de digitale werkbon en krijg inzicht in lopende projecten en onderhoud. Uiteraard met 2BA koppeling en alles online. Bekijk de functies en vraag een gratis demo aan.

Het basispakket voor schilders is gericht op orderverwerking, urenregistratie en facturatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Klantenportaal en de App. Daarnaast kunt u zelf uitbreidingen toevoegen voor bijvoorbeeld offertes (calculatie), onderhoud, service en de boekhouding.

Als fulltime rietdekker heeft u helemaal geen tijd voor al dat papierwerk, maar met de Suite MKB doet u dat nu allemaal snel en makkelijk online!

Met de Suite MKB heeft u een compleet content management systeem dat u kunt uitbreiden met diverse modules.

Stel hier snel en simpel uw eigen webshop samen.

Totaalautomatisering voor equipment lease bedrijven voor de registratie van objecten en de facturatie met incasso hiervan.

Het basispakket voor transportbedrijven is gericht op orderverwerking, cmr beheer en facturatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Klantenportaal en de App. Daarnaast kunt u zelf uitbreidingen toevoegen voor bijvoorbeeld verzamelfacturatie, offertes (calculatie) en urenregistratie. Elke Suite MKB module kan gekoppeld worden.