Levert u diensten aan bedrijven en/of particulieren in de vorm van materialen en uren dan is de Suite MKB uiterst geschikt voor het automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

Basispakket dienstverlening

Hosting met domein
Framework
Relatiebeheer
Klantenportaal
Producten
Personeel / hrm
Verkoopfactuur

Extra functies

 
Projecten
 
Klantenservice
 
Prijzen & kortingen
 
Mailings
 
Resellers
 
Samengestelde artikelen
 
Kwaliteitsrapporten
 
Product uitvoeringen
 
Product relaties
 
Activiteiten
 
App
 
Abonnement
 
Abonnement facturatie
 
Abonnement inplannen
 
Activa
 
Betalingen
 
SEPA incasso
 
Koppeling boekhouding
 
Inkooporder
 
Bestellen
 
Verkoopofferte
 
Verkooporder
 
Verkooporder verzamelfacturatie

Informatie over de geselecteerde functie

Selecteer een functie voor meer informatie en om de functie te selecteren.

Samenvatting

Oke

Het basispakket is een selectie van minimaal benodigde modules voor de gekozen branche. U kunt het basispakket niet zelf aanpassen.

Oke

Selecteer in de linker kolom alle gewenste functies. Soms zorgt de keuze voor een uitbreiding ervoor dat een andere uitbreiding ook wordt gekozen, dan zijn deze modules afhankelijk van elkaar.

Oke

Vul het aantal medewerkers in die met de Suite en/of App gaan werken, standaard wordt de Suite geleverd met 3 medewerker licenties.

Voor inhuur/zzp is niet perse een licentie nodig, alleen als ze bijvoorbeeld zelf hun uren boeken via de App.

Elke medewerker heeft een rechtengroep en daarmee is ingesteld welke informatie zichtbaar is en aangepast mag worden.

Basispakket
79,80
Extra functies
0,–
medewerkers
0,–
Optioneel
Oke

Scan & Herken inkoopfacturen
Met de Suite is uw verkoopfactuur digitaal, pas dit ook toe op uw inkoopfacturen met Scan & Herken. Stuur alle inkoopfacturen naar facturen@[uwbedrijf].nl en verwerk ze via de browser of App.

Vul het aantal inkoopfacturen in wat u +/- per maand ontvangt voor een indicatie van de kosten per maand.

ALLE VOORDELEN
Informeer eenvoudig leveranciers over uw emailadres voor facturen of stuur zelf facturen door
App voor uploaden bonnetjes en autoriseren / procureren
Automatisch boekingsvoorstel
Bespaar tijd en verklein de kans op fouten
Inkoopfactuur wordt als pdf in de boekhouding gezet
Vaste kosten per verwerkte inkoopfactuur van 16 cent
Vaste kosten per administratie van 99 cent
Geen map met inkoopfacturen meer voor de accountant
Vind inkoopfacturen eenvoudig terug
Digitaal archief

inkoopfacturen
0,–

Totaal per maand
79,80
Prijs excl. 21% btw

Gratis demo aanvragen

Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op voor een demo van het systeem op basis van de door u gekozen functies. Dit kan online, bij u of bij ons op locatie.

Of bel op werkdagen 0341 470068
Professioneel
Flexibel
Persoonlijk
Overal online

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder de maandprijs?

De maandprijs van de Suite MKB is een optelsom van alle licenties. Naast dat u gebruik kunt maken van de software krijgt u:

 • Recht op de laatste versie plus de installatie van de updates;
 • Recht op ondersteuning bij storingen
 • Recht op korte instructie en begeleiding via telefoon of e-mail.
 • Recht op gebruik van onze hulp-op-afstand software;
 • Recht op gebruik van onze website met klantenservice, dienstenoverzicht en pinpointregistratie systeem.

Uiteraard helpen we u graag bij andere zaken zoals maatwerk wensen of het uitvoeren van bepaalde taken zoals het inlezen van artikelbestanden van leveranciers of het inrichten van zaken.

In veel gevallen zal in de opstartfase consultancy uren nodig zijn voor de conversie, inrichting en opstart. Daarna (1 á 2 maanden) volstaat al snel het maandbedrag.

Schroom echter niet om het ons te vragen, soms kunnen wij bepaalde dingen heel snel verwerken, dan is het voor u efficiënter om het te laten doen.

Hoe snel kunnen we starten?

Wij kunnen uw Suite MKB systeem binnen één werkdag opleveren en inrichten zodat u kunt inloggen en starten met het aanmaken van medewerkers en verdere ingebruik name.

Hoe lang duurt de opstartfase?

De opstartfase bestaat uit:

 1. Installatie: dit doen wij en is veelal in een dag afgerond.
 2. Conversie: dit is het overzetten van bestaande gegevens vanuit bijvoorbeeld Excel of SnelStart, afhankelijk van de hoeveelheid, het soort gegevens en de bron varieert dit van 2 tot 8 uur.
 3. Inrichting: we nemen alle modules met u door zodat we het helemaal naar wens kunnen instellen. Ook stellen we alle koppelingen in met externe partijen zoals SnelStart en 2BA.
 4. Huisstijl: wij maken alle documenten zoals offerte en factuur op volgens uw huisstijl.
 5. Voorbereiding: het 'kantoor' personeel gaat werken met het systeem en zorgt dat alle lopende orders en de planning erin staat.
 6. In gebruik name: alle medewerkers krijgen een login, uitleg en toegang tot de App;
 7. Nazorg: wij kijken mee of het systeem gebruikt wordt zoals bedoeld, we geven tips en helpen bij het optimaliseren van de processen. Ook helpen we bij selectie en rapportage vragen.
 8. Updates: wij proberen het aantal updates tot een minimum te beperken, denk aan 1 á 2 updates per jaar. Dit valt onder het onderhoudscontract. Informatie over de updates wordt geschreven in de release notes waarover u bericht krijgt per mail.

Heeft u daarna wensen of ideeën voor het systeem dan verwerken wij die graag. Soms is het maatwerk en soms is het een mooie toevoeging voor alle gebruikers, hierover informeren we u en nemen het mee in de ontwikkeling.

Wat kan ik met Scan & Herken inkoopfacturen?

Met Scan & Herken inkoopfacturen kunt u alle inkoopfacturen (laten) sturen naar facturen@[uwdomein].nl. Vervolgens kunt u deze digitaal accorderen (ook via smartphone) en eenvoudig inboeken via een splitscreen in uw boekhouding zoals SnelStart.

Voordeel is dat de inkoopfactuur direct als pdf in de boekhouding staat en u ook voor de inkoopkant volledig digitaal werkt. Via de App is het ook mogelijk om een foto te maken van een bonnetje en deze dan direct als inkoopfactuur in de administratie te zetten.

De kosten worden achteraf maandelijks per inkoopfactuur doorberekend.

Heb ik een Cloud Werkplek nodig?

Vanaf v10 niet meer, dan werkt de hele Suite via de browser. Web-based noemen we dat. 

Voor v9 gebruikers is nog wel een Windows PC of laptop met Office 2016 nodig. Werkt u met meerdere gebruikers gelijktijdig, dan is adviseren we een stabiel netwerk met server. Een NAS is hiervoor niet geschikt en ook niet cloud opslag zoals Dropbox of OneDrive.

Een voordeligere en flexibelere oplossing is kiezen voor een Cloud Werkplek (info). Dit biedt u direct een veilige werkplek met Office licentie die u vanaf elke locatie kunt bereiken. Met meerdere Cloud Werkplekken kunt u ze koppelen en samen werken met collega's. Ook geschikt voor werken in Word, Excel, Outlook etc. en u kunt uw bedrijfsdocumenten en afbeeldigen ook hierin opslaan. 

Is het veilig?

Wij investeren veel in het beschermen van uw gegevens door veel tijd te stoppen in het ontwikkelen en testen van onze software. Daarnaast werken we met de nieuwste hostingservers, besturingsystemen en monitoring software.  

Onze servers zijn exclusief, dat betekent dat alleen Suite MKB gebruikers hier gebruik van mogen maken. Ook is onze softwarecode beschermt waardoor het minder gevoelig is voor hackers. Standaard wordt elke Suite voorzien van een https certificaat waardoor alle gegevens beveiligd worden uitgewisseld.

Voldoet de Suite aan de nieuwe AVG?

Belangrijk is dat wij geen wachtwoorden ongecodeerd opslaan. Ook gebruiken wij uw data niet voor andere doeleinden zoals benchmarking.

Binnen de nieuwe AVG heeft uw klant ook rechten. Nieuw is bijvoorbeeld het recht om vergeten te worden. Dit recht is bijvoorbeeld ingebouwd, u kunt een klant verwijderen. Het recht op inzage hebben we helemaal geregeld via het Klantenportaal, daar kan de klant alles zien wat van hem geregistreerd wordt.

Als gebruiker van de Suite MKB kunt u een verwerkersovereenkomst afsluiten met Become-IT. Hierin staan onder andere afspraken over welke beveiligingsmaatregelingen zijn getroffen en wat te doen bij een datalek.

Wij hebben al een website, hoe werkt dat met het Klantenportaal?

Als u al een website heeft kunt u 2 dingen doen:

 1. Uw huidige website laten overzetten naar het Suite MKB cms systeem en het Klantenportaal daarmee integreren
 2. Een aparte domeinnaam registreren (bijvoorbeeld www.mijnbuytengewoon.nl) waarop het Klantenportaal werkt

Optie 1 is op zich het mooiste, dan heeft u alles onder uw eigen domeinnaam en kunt u alles nog beter combineren. Optie 2 is praktischer als u de website in onderhoud heeft bij een web/marketing bureau.

Voor de klant maakt het niet veel uit, als ze een offerte krijgen per mail dan staat daarin een link naar het Klantenportaal. Ook geeft het Klantenportaal herkenning omdat u hier een eigen foto en logo op kunt plaatsen.

Wij werken met zzp'ers, kan dat met de App?

Ja dat kan. Een zzp'er kunt u een login geven voor de App zodat deze bijvoorbeeld zijn gewerkte uren kan registreren op uw werkbon. 

Om kosten te besparen zou u ook een algemene 'zzp' login kunnen aanmaken die gebruikt wordt door meerdere zzp'ers die voor uw werken. Dat is vooral handig als u veel wisselende zzp'ers heeft. Bij vaste zzp'ers is het handiger om een eigen login te gebruiken. Dit omdat je dan hier ook uren rapportage op kunt doen en je later beter weet wie/wat gedaan heeft.

In het systeem kunt u rechtengroepen maken en die koppelen aan de zzp'ers. Zo kunt u exact instellen wat ze wel/niet mogen in de App.

Wat is de opzegtermijn?

Het abonnement wordt per kwartaal gefactureerd, u kunt opzeggen voor de vervaldatum. Dus voordat de volgende factuur is verstuurd.

Zo werkt het!

De backend van de Suite MKB is de kern van het systeem. Deze backend werkt via een browser, u kunt dus op elk moment met elk apparaat vanaf elke locatie werken in de online backend van de Suite.

Bijzonder aan de Suite MKB is dat het wordt geïnstalleerd onder uw eigen domeinnaam, hierdoor kan bedrijfssoftware worden gecombineerd met het Klantenportaal, de website en webshop. Oftewel alles onder uw eigen domeinnaam, en dat is uniek!

(klik op de afbeelding om deze groter te maken)