Het basispakket voor schilders is gericht op orderverwerking, urenregistratie en facturatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Klantenportaal en de App. Daarnaast kunt u zelf uitbreidingen toevoegen voor bijvoorbeeld offertes (calculatie), onderhoud, service en de boekhouding.

3Medewerkers
3300,–

Basispakket schilder

Hosting met domein
Framework
Onderliggende bestanden
Relatiebeheer
Klantenportaal
Producten
Activiteiten
Personeel
App
Verkooporder
Verkoopfactuur
129,15
129,15per maand
Prijs excl. 21% btw
Professioneel
Flexibel
Persoonlijk
Overal online

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder de maandprijs?

De maandprijs van de Suite MKB is een optelsom van alle licenties. Naast dat u gebruik kunt maken van de software krijgt u:

 • Recht op de laatste versie plus de installatie van de updates;
 • Recht op ondersteuning bij storingen
 • Recht op korte instructie en begeleiding via telefoon of e-mail.
 • Recht op gebruik van onze hulp-op-afstand software;
 • Recht op gebruik van onze website met klantenservice, dienstenoverzicht en pinpointregistratie systeem.

Uiteraard helpen we u graag bij andere zaken zoals maatwerk wensen of het uitvoeren van bepaalde taken zoals het inlezen van artikelbestanden van leveranciers of het inrichten van zaken.

In veel gevallen zal in de opstartfase consultancy uren nodig zijn voor de conversie, inrichting en opstart. Daarna (1 á 2 maanden) volstaat al snel het maandbedrag.

Schroom echter niet om het ons te vragen, soms kunnen wij bepaalde dingen heel snel verwerken, dan is het voor u efficiënter om het te laten doen.

Hoe snel kunnen we starten?

Wij kunnen uw Suite MKB systeem binnen één werkdag opleveren en inrichten zodat u kunt inloggen en starten met het aanmaken van medewerkers en verdere ingebruik name.

Hoe lang duurt de opstartfase?

De opstartfase bestaat uit:

 1. Installatie: dit doen wij en is veelal in een dag afgerond.
 2. Conversie: dit is het overzetten van bestaande gegevens vanuit bijvoorbeeld Excel of SnelStart, afhankelijk van de hoeveelheid, het soort gegevens en de bron varieert dit van 2 tot 8 uur.
 3. Inrichting: we nemen alle modules met u door zodat we het helemaal naar wens kunnen instellen. Ook stellen we alle koppelingen in met externe partijen zoals SnelStart en 2BA.
 4. Huisstijl: wij maken alle documenten zoals offerte en factuur op volgens uw huisstijl.
 5. Voorbereiding: het 'kantoor' personeel gaat werken met het systeem en zorgt dat alle lopende orders en de planning erin staat.
 6. In gebruik name: alle medewerkers krijgen een login, uitleg en toegang tot de App;
 7. Nazorg: wij kijken mee of het systeem gebruikt wordt zoals bedoeld, we geven tips en helpen bij het optimaliseren van de processen. Ook helpen we bij selectie en rapportage vragen.
 8. Updates: wij proberen het aantal updates tot een minimum te beperken, denk aan 1 á 2 updates per jaar. Dit valt onder het onderhoudscontract. Informatie over de updates wordt geschreven in de release notes waarover u bericht krijgt per mail.

Heeft u daarna wensen of ideeën voor het systeem dan verwerken wij die graag. Soms is het maatwerk en soms is het een mooie toevoeging voor alle gebruikers, hierover informeren we u en nemen het mee in de ontwikkeling.

Heb ik een Cloud Werkplek nodig?

Vanaf v10 niet meer, dan werkt de hele Suite via de browser. Web-based noemen we dat. 

Voor v9 gebruikers is nog wel een Windows PC of laptop met Office 2016 nodig. Werkt u met meerdere gebruikers gelijktijdig, dan is adviseren we een stabiel netwerk met server. Een NAS is hiervoor niet geschikt en ook niet cloud opslag zoals Dropbox of OneDrive.

Een voordeligere en flexibelere oplossing is kiezen voor een Cloud Werkplek (info). Dit biedt u direct een veilige werkplek met Office licentie die u vanaf elke locatie kunt bereiken. Met meerdere Cloud Werkplekken kunt u ze koppelen en samen werken met collega's. Ook geschikt voor werken in Word, Excel, Outlook etc. en u kunt uw bedrijfsdocumenten en afbeeldigen ook hierin opslaan. 

Is het veilig?

Wij investeren veel in het beschermen van uw gegevens door veel tijd te stoppen in het ontwikkelen en testen van onze software. Daarnaast werken we met de nieuwste hostingservers, besturingsystemen en monitoring software.  

Onze servers zijn exclusief, dat betekent dat alleen Suite MKB gebruikers hier gebruik van mogen maken. Ook is onze softwarecode beschermt waardoor het minder gevoelig is voor hackers. Standaard wordt elke Suite voorzien van een https certificaat waardoor alle gegevens beveiligd worden uitgewisseld.

Voldoet de Suite aan de nieuwe AVG?

Belangrijk is dat wij geen wachtwoorden ongecodeerd opslaan. Ook gebruiken wij uw data niet voor andere doeleinden zoals benchmarking.

Binnen de nieuwe AVG heeft uw klant ook rechten. Nieuw is bijvoorbeeld het recht om vergeten te worden. Dit recht is bijvoorbeeld ingebouwd, u kunt een klant verwijderen. Het recht op inzage hebben we helemaal geregeld via het Klantenportaal, daar kan de klant alles zien wat van hem geregistreerd wordt.

Als gebruiker van de Suite MKB kunt u een verwerkersovereenkomst afsluiten met Become-IT. Hierin staan onder andere afspraken over welke beveiligingsmaatregelingen zijn getroffen en wat te doen bij een datalek.

Wij hebben al een website, hoe werkt dat met het Klantenportaal?

Als u al een website heeft kunt u 2 dingen doen:

 1. Uw huidige website laten overzetten naar het Suite MKB cms systeem en het Klantenportaal daarmee integreren
 2. Een aparte domeinnaam registreren (bijvoorbeeld www.mijnbuytengewoon.nl) waarop het Klantenportaal werkt

Optie 1 is op zich het mooiste, dan heeft u alles onder uw eigen domeinnaam en kunt u alles nog beter combineren. Optie 2 is praktischer als u de website in onderhoud heeft bij een web/marketing bureau.

Voor de klant maakt het niet veel uit, als ze een offerte krijgen per mail dan staat daarin een link naar het Klantenportaal. Ook geeft het Klantenportaal herkenning omdat u hier een eigen foto en logo op kunt plaatsen.

Wij werken met zzp'ers, kan dat met de App?

Ja dat kan. Een zzp'er kunt u een login geven voor de App zodat deze bijvoorbeeld zijn gewerkte uren kan registreren op uw werkbon. 

Om kosten te besparen zou u ook een algemene 'zzp' login kunnen aanmaken die gebruikt wordt door meerdere zzp'ers die voor uw werken. Dat is vooral handig als u veel wisselende zzp'ers heeft. Bij vaste zzp'ers is het handiger om een eigen login te gebruiken. Dit omdat je dan hier ook uren rapportage op kunt doen en je later beter weet wie/wat gedaan heeft.

In het systeem kunt u rechtengroepen maken en die koppelen aan de zzp'ers. Zo kunt u exact instellen wat ze wel/niet mogen in de App.

Wat is de opzegtermijn?

Het abonnement wordt per kwartaal gefactureerd, u kunt opzeggen voor de vervaldatum. Dus voordat de volgende factuur is verstuurd.

Zo werkt het!

De backend van de Suite MKB is de kern van het systeem. Deze backend werkt via een browser, u kunt dus op elk moment met elk apparaat vanaf elke locatie werken in de online backend van de Suite.

Bijzonder aan de Suite MKB is dat het wordt geïnstalleerd onder uw eigen domeinnaam, hierdoor kan bedrijfssoftware worden gecombineerd met het Klantenportaal, de website en webshop. Oftewel alles onder uw eigen domeinnaam, en dat is uniek!

(klik op de afbeelding om deze groter te maken)