Met de Suite MKB heeft u een compleet content management systeem dat u kunt uitbreiden met diverse modules.

Basispakket website

Hosting + https certificaat
Framework
Personeel / hrm
Website

Extra functies

 
Relatiebeheer
 
Klantenservice
 
Forum
 
Smoelenboek
 
Portfolio
 
Blogs & nieuws
 
Third parties
 
Advertenties
 
Nieuwsbrieven

Informatie over de geselecteerde functie

Selecteer een functie voor meer informatie en om de functie te selecteren.

Samenvatting

Oke

Het basispakket is een selectie van minimaal benodigde modules voor de gekozen branche. U kunt het basispakket niet zelf aanpassen.

Oke

Selecteer in de linker kolom alle gewenste functies. Soms zorgt de keuze voor een uitbreiding ervoor dat een andere uitbreiding ook wordt gekozen, dan zijn deze modules afhankelijk van elkaar.

Oke

Vul het aantal medewerkers in die met de Suite en/of App gaan werken, standaard wordt de Suite geleverd met 3 medewerker licenties.

Voor inhuur/zzp is niet perse een licentie nodig, alleen als ze bijvoorbeeld zelf hun uren boeken via de App.

Elke medewerker heeft een rechtengroep en daarmee is ingesteld welke informatie zichtbaar is en aangepast mag worden.

Basispakket
43,05
Extra functies
0,–
medewerkers
0,–

Totaal per maand
43,05
Prijs excl. 21% btw

Gratis demo aanvragen

Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op voor een demo van het systeem op basis van de door u gekozen functies. Dit kan online, bij u of bij ons op locatie.

Of bel op werkdagen 0341 470068
Professioneel
Flexibel
Persoonlijk
Overal online

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder de maandprijs?

De maandprijs van de Suite MKB is een optelsom van alle licenties. Naast dat u gebruik kunt maken van de software krijgt u:

 • Recht op de laatste versie plus de installatie van de updates;
 • Recht op ondersteuning bij storingen
 • Recht op korte instructie en begeleiding via telefoon of e-mail.
 • Recht op gebruik van onze hulp-op-afstand software;
 • Recht op gebruik van onze website met klantenservice, dienstenoverzicht en pinpointregistratie systeem.

Uiteraard helpen we u graag bij andere zaken zoals maatwerk wensen of het uitvoeren van bepaalde taken zoals het inlezen van artikelbestanden van leveranciers of het inrichten van zaken.

In veel gevallen zal in de opstartfase consultancy uren nodig zijn voor de conversie, inrichting en opstart. Daarna (1 á 2 maanden) volstaat al snel het maandbedrag.

Schroom echter niet om het ons te vragen, soms kunnen wij bepaalde dingen heel snel verwerken, dan is het voor u efficiënter om het te laten doen.

Hoe snel kunnen we starten?

Wij kunnen uw Suite MKB systeem binnen één werkdag opleveren en inrichten zodat u kunt inloggen en starten met het aanmaken van medewerkers en verdere ingebruik name.

Hoe lang duurt de opstartfase?

De opstartfase bestaat uit:

 1. Installatie: dit doen wij en is veelal in een dag afgerond.
 2. Conversie: dit is het overzetten van bestaande gegevens vanuit bijvoorbeeld Excel of SnelStart, afhankelijk van de hoeveelheid, het soort gegevens en de bron varieert dit van 2 tot 8 uur.
 3. Inrichting: we nemen alle modules met u door zodat we het helemaal naar wens kunnen instellen. Ook stellen we alle koppelingen in met externe partijen zoals SnelStart en 2BA.
 4. Huisstijl: wij maken alle documenten zoals offerte en factuur op volgens uw huisstijl.
 5. Voorbereiding: het 'kantoor' personeel gaat werken met het systeem en zorgt dat alle lopende orders en de planning erin staat.
 6. In gebruik name: alle medewerkers krijgen een login, uitleg en toegang tot de App;
 7. Nazorg: wij kijken mee of het systeem gebruikt wordt zoals bedoeld, we geven tips en helpen bij het optimaliseren van de processen. Ook helpen we bij selectie en rapportage vragen.
 8. Updates: wij proberen het aantal updates tot een minimum te beperken, denk aan 1 á 2 updates per jaar. Dit valt onder het onderhoudscontract. Informatie over de updates wordt geschreven in de release notes waarover u bericht krijgt per mail.

Heeft u daarna wensen of ideeën voor het systeem dan verwerken wij die graag. Soms is het maatwerk en soms is het een mooie toevoeging voor alle gebruikers, hierover informeren we u en nemen het mee in de ontwikkeling.

Is het veilig?

Wij investeren veel in het beschermen van uw gegevens door veel tijd te stoppen in het ontwikkelen en testen van onze software. Daarnaast werken we met de nieuwste hostingservers, besturingsystemen en monitoring software.  

Onze servers zijn exclusief, dat betekent dat alleen Suite MKB gebruikers hier gebruik van mogen maken. Ook is onze softwarecode beschermt waardoor het minder gevoelig is voor hackers. Standaard wordt elke Suite voorzien van een https certificaat waardoor alle gegevens beveiligd worden uitgewisseld.

Voldoet de Suite aan de nieuwe AVG?

Belangrijk is dat wij geen wachtwoorden ongecodeerd opslaan. Ook gebruiken wij uw data niet voor andere doeleinden zoals benchmarking.

Binnen de nieuwe AVG heeft uw klant ook rechten. Nieuw is bijvoorbeeld het recht om vergeten te worden. Dit recht is bijvoorbeeld ingebouwd, u kunt een klant verwijderen. Het recht op inzage hebben we helemaal geregeld via het Klantenportaal, daar kan de klant alles zien wat van hem geregistreerd wordt.

Als gebruiker van de Suite MKB kunt u een verwerkersovereenkomst afsluiten met Become-IT. Hierin staan onder andere afspraken over welke beveiligingsmaatregelingen zijn getroffen en wat te doen bij een datalek.

Wat is de opzegtermijn?

Het abonnement wordt per kwartaal gefactureerd, u kunt opzeggen voor de vervaldatum. Dus voordat de volgende factuur is verstuurd.

Zo werkt het!

De backend van de Suite MKB is de kern van het systeem. Deze backend werkt via een browser, u kunt dus op elk moment met elk apparaat vanaf elke locatie werken in de online backend van de Suite.

Bijzonder aan de Suite MKB is dat het wordt geïnstalleerd onder uw eigen domeinnaam, hierdoor kan bedrijfssoftware worden gecombineerd met het Klantenportaal, de website en webshop. Oftewel alles onder uw eigen domeinnaam, en dat is uniek!

(klik op de afbeelding om deze groter te maken)