5 voordelen van een alles-in-één systeem

5 voordelen van een alles-in-één systeem
6 december 2019
alles-in-één systeem voordelen

Aparte systemen voor boekhouding, offertes maken, de planning en facturatie. Die moeten met elkaar kunnen communiceren en zijn handmatig of op een ingewikkelde manier aan elkaar gekoppeld. Herkenbaar voor u? In dit artikel leest u wat een alles-in-één systeem is en de 5 voordelen ervan.

Wat is een alles-in-één systeem?

Wanneer we het hebben over een alles-in-één systeem gaat om het over bedrijfssoftware. Dit softwarepakket bevat alle functionaliteiten die nodig zijn om een bedrijf aan te sturen. Het alles-in-één systeem bevat functies voor alle afdelingen, van relatiebeheer tot planning en administratie. En deze afdelingen werken optimaal samen zonder dat informatie dubbel hoeft worden ingegeven of handmatig moet worden omgezet.

Voordelen van een alles-in-één systeem

1. Centraal systeem

Het grootste voordeel van een alles-in-één systeem is dat het centraal is. Het systeem is voor iedereen op dezelfde manier bereikbaar waardoor processen, werkzaamheden, projecten etc. gemakkelijk te beheren zijn.

2. Heldere kosten

Wanneer u kiest voor een alles-in-één oplossing is er sprake van heldere kosten. Er is een vaste licentieprijs afgesproken, waardoor u later niet voor verrassingen komt te staan. Ook heeft u goed overzicht over de afspraken en wanneer de volgende factuur komt.

3. Goed overzicht

Doordat er gebruik wordt gemaakt van één systeem is er erg goed overzicht in alle informatie. U krijgt ook actueel inzicht in verkoopcijfers, efficiëntie en prognoses. Omdat alle gegevens in hetzelfde systeem zitten is het betrouwbaar en kan de informatie ook zeer eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden.

4. Weinig onderhoud

Aan een alles-in-één systeem is weinig onderhoud. Er hoeven geen aparte functies of systemen bijgewerkt te worden, bij een update op een alles-in één-systeem zijn alle onderdelen tegelijk bijgewerkt. 

5. Minder handelingen

Er hoeven minder handelingen uitgevoerd te worden met een alles-in-één systeem. Alle onderdelen zijn met elkaar verbonden waardoor wijzigingen met één klik worden doorgevoerd op verschillende onderdelen. Het bespaart veel tijd en werk.

 

Alles-in-één systeem Suite MKB

De Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT is ook een 'alles-in-één systeem'. Het softwarepakket is geschikt voor vakmensen & dienstverleners in het midden- en kleinbedrijf . De online oplossing werkt onder uw eigen domeinnaam met een computer, tablet of smartphone. Met meer dat 60 functionaliteiten die onderling met elkaar verbonden zijn is het een compleet systeem.

Vraag gerust een vrijblijvende demo aan van de Suite MKB.