Software APK

De Software APK is ontwikkeld om je te helpen bij het zo goed mogelijk benutten van Suite MKB. Samen met een consultant doorloop je je omgeving. 

Wij geloven dat jouw succes ons succes is. Met de Software APK willen we samen met jou verder bouwen aan een sterke en efficiënte bedrijfsadministratie. Zo houd je meer tijd over voor het échte werk.

Waarom kiezen voor de Software APK?

Ontdek nieuwe mogelijkheden in je bedrijfsprocessen
Ontdek
Onderhoud je omgeving en schoon deze op
Onderhoud
Til je bedrijfssoftware naar een hoger niveau
Verbeter
Optimaliseer je omgeving door persoonlijke ondersteuning die is afgestemd op jouw behoeften
Optimaliseer
 

Software APK 'Online'

 


Geen tijd om ons op locatie te ontmoeten? Geen probleem! Met onze online Software APK brengen we de expertise rechtstreeks naar jouw scherm. In een sessie van 2 uur nemen we je mee door de bestaande modules, introduceren we nieuwe functionaliteiten en delen we tips voor het optimaliseren van je omgeving.

Het beste van alles? Het is helemaal gratis!

Software APK 'Op locatie'

 


Wanneer persoonlijke interactie de voorkeur heeft, komt ons team graag naar jou toe! Onze consultant zal op locatie een diepgaande sessie tot 2 uur verzorgen. Samen worden de details van Suite MKB besproken en wordt er gewerkt aan het aanpakken van jouw specifieke behoeften en uitdagingen.

Deze APK wordt aangeboden voor een vaste prijs van € 200,- per dagdeel, dit is inclusief reistijd. Meer tijd nodig? Kies dan voor een hele dag voor € 400,-. Deze gereduceerde tarieven gelden alleen voor APK werkzaamheden en zijn exclusief 21% btw.

Vul hier je gegevens in