Software voor vakmensen

De 'Suite MKB' van Become-IT is geschikt voor bedrijven in dienstverlening, handel en transport. De software is bereikbaar en betaalbaar gemaakt voor midden- en kleinbedrijven vanaf 3 medewerkers. Het softwarepakket is web-based, werkt onder een eigen domeinnaam en kan zelf worden samengesteld. Hieronder is dit uitgewerkt voor een aantal branches, neem contact op als uw branche er niet tussen staat. 

Software voor MKB bedrijven in (zakelijke) dienstverlening
Dienstverlening
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!
Stel uw hoveniers software pakket samen
Hovenier
Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met planten module en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.
Stel uw boomverzorging software pakket samen
Boomverzorging
Met Suite MKB voor boomverzorgers heeft u altijd een compleet overzicht van uw werkzaamheden, planningen machines. U kunt eenvoudig afspraken inplannen, taken toewijzen aan uw medewerkers en facturen opstellen en versturen.
Stel je installatiepakket samen
Installateur
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak
Afbouw bedrijfssoftware voor vakmensen
Afbouw
Professionele en persoonlijke bedrijfssoftware Suite MKB voor afbouwbedrijven! Stel hier zelf je pakket samen voor schilders, stukadoors en afbouwbedrijven en krijg direct een prijsindicatie!
Stel uw rietdekkerspakket samen
Rietdekker
Bedrijfssoftware Suite MKB voor riekdekkers! Flexibele en Professionele bedrijfssoftware die altijd online is! Stel hier zelf uw pakket samen!
Je eigen website en/of shop samenstellen
Website & shop
Suite MKB is een professioneel en compleet content management systeem! Uit te breiden met diverse modules voor marketing!
Equipment leasing
Equipment leasing
Totaalautomatisering voor equipment lease bedrijven! Bespaar tijd en moeite met Suite MKB. Stel hier zelf uw pakket samen voor de automatisering!
Stel uw transport software pakket samen
Transport
Eenvoudig en uitgebreid online softwareprogramma voor het plannen en facturen van transportorders. Koppeling met SnelStart, Exact en Twinfield.
Bedrijfssoftware voor grond, straat en infra
GWW & Infra
Voor grondwerkers, stratenmakers en dienstverlening in infra.
Franchiseformules
Voor een franchisegever is het belangrijk dat zijn formule wordt afgenomen door winkels. Door middel van een eigen website kan een formule aangeboden worden.