Software voor vakmensen

De 'Suite MKB' van Become-IT is geschikt voor bedrijven in dienstverlening, handel en transport. De software is bereikbaar en betaalbaar gemaakt voor midden- en kleinbedrijven vanaf 3 medewerkers. Het softwarepakket is web-based, werkt onder een eigen domeinnaam en kan zelf worden samengesteld. Hieronder is dit uitgewerkt voor een aantal branches, neem contact op als uw branche er niet tussen staat. 

Software voor MKB bedrijven in (zakelijke) dienstverlening
Dienstverlening
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!
Stel uw hoveniers software pakket samen
Hovenier
Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met planten module en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.
Stel uw installatiepakket samen
Installateur
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs! Stel zelf uw pakket samen en krijg direct een prijsindicatie!
Stel uw schilderspakket samen
Schilder
Professionele en persoonlijke bedrijfssoftware Suite MKB voor schildersbedrijven! Stel hier zelf uw pakket samen voor schilders en krijg direct een prijsindicatie!
Stel uw rietdekkerspakket samen
Rietdekker
Bedrijfssoftware Suite MKB voor riekdekkers! Flexibele en Professionele bedrijfssoftware die altijd online is! Stel hier zelf uw pakket samen!
Je eigen website samenstellen
Website
Suite MKB is een professioneel en compleet content management systeem! Uit te breiden met diverse modules voor een compleet websitepakket!
Equipment leasing
Equipment leasing
Totaalautomatisering voor equipment lease bedrijven! Bespaar tijd en moeite met Suite MKB. Stel hier zelf uw pakket samen voor de automatisering!
Stel uw transport software pakket samen
Transport
Bekijk hier transport software Suite MKB! U kunt zelf uw pakket samen stellen en bespaar tijd en geld met deze bedrijfssoftware voor het Transport!
Franchiseformules
Voor een franchisegever is het belangrijk dat zijn formule wordt afgenomen door winkels. Door middel van een eigen website kan een formule aangeboden worden.
Bedrijfssoftware voor groen, grond en infra
Agrarische sector
Van loon- en grondwerk tot stalinrichting en mechanisatie. Met onze software komt alle informatie die u nodig hebt online samen voor personeel en klant! Stel hier zelf uw pakket samen!