Logo Suite MKB bibliotheek vierkant klein

Suite MKB bibliotheek

In de bibliotheek van Suite MKB zitten producten van aangesloten fabrikanten en leveranciers. Deze producten kunnen eenvoudig gebruikt worden door gebruikers van Suite MKB in hun offertes, orders en facturen. Heb je klanten die werken met Suite MKB of wil je in beeld komen bij deze gebruikers, meld je dan aan als deelnemer. Via de deelnemerswebsite kan je alles instellen en je assortiment uploaden met een csv bestand.

Voordeel voor hoveniers

Hoveniersbedrijven ervaren veel voordeel van de Suite MKB bibliotheek. Zo kunnen zij producten met de actuele informatie direct gebruiken in de offertes. Als de prijzen worden gewijzigd door de leverancier, worden de prijzen automatisch gewijzigd in je eigen productenbestand! 

Ben je hovenier en maak je nog geen gebruik van de Suite MKB bibliotheek? laat je dan informeren door één van onze consultants! Zij laten graag de voordelen zien van de bibliotheek.

Neem contact op

Mockup-iPad-Bibliotheek

Ketenintegratie met
de bibliotheek

In de bibliotheek van Suite MKB zitten producten van aangesloten fabrikanten en leveranciers. Deze producten kunnen eenvoudig gebruikt worden door gebruikers van Suite MKB in hun offertes, orders en facturen.
Lees meer
Dienstverlening
Website & shop
Boomverzorging