Wie gingen u voor?

Meer grip op de planning, een goed werkende website of meer tijd voor ondernemen? Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarom klanten bij ons komen. In ons portfolio geven we per branche uitgebreid uitleg bij hoe we werken, wat we doen en wat onze klanten hiervan vinden.

De App voor de buitendienst en de registratie van onderhoudscontracten waren motivaties voor Jansen & Berkhof Tuinen om voor de Suite MKB te kiezen.
Jansen & Berkhof Tuinen
Hovenier
Hovenier Van Strien maakt gebruik van Suite MKB, de groene bedrijfssoftware! Lees hier de ervaring van het bedrijf.
Hovenier Van Strien
Hovenier
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Alles in één online met Suite MKB. Antwan Tuin Totaal maakt gebruik van Suite MKB.
Atwan Tuin Totaal
Hovenier
Outlook Groenprojecten
Hovenier
Bovendorp & Sellis
Hovenier
Hoveniersbedrijf Otte is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden en door de speciale App voor hoveniers!
Hoveniersbedrijf Otte
Hovenier
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB is de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Daarom heeft Green Engineers gekozen voor Suite MKB, lees hier de ervaring!
Green Engineers
Hovenier
Veel bedrijven maken gebruik van het bedrijfssoftware Suite MKB, zo ook Jaap de Vries Produkties. Jaap de Vries Produkties bespaart veel tijd en kosten dankzij Suite MKB.
Jaap de Vries Produkties
Hovenier
Stevaro is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken. En met de App voor de buitendienst.
Stevaro
Hovenier
Machinale Houtbewerking Bronkhorst bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van Suite MKB. Lees hier de ervaring!
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Dienstverlening
Paas Montagetechniek heeft voor Suite MKB gekozen omdat het alle bedrijfsprocessen automatiseert. Lees hier de ervaring!
Paas Montagetechniek
Installateur
BE Brandveiligheid Inspecties bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van Suite MKB. Lees hier de ervaring!
BE Brandveiligheid Inspecties
Installateur
ROALD Tuindesign is gaan werken met de groene bedrijfssoftware Suite MKB, de oplossing van Relatiebeheer tot boekhouding!
ROALD Tuindesign
Hovenier
RietGarant maakt gebruik van Suite MKB om tijd en kosten te besparen! Lees hier de ervaring.
RietGarant
Rietdekker
Monsol zonwering maakt gebruik van Suite MKB, om vooruit te gaan. Suite MKB is bedrijfssoftware dat alle bedrijfsprocessen automatiseert.
Monsol
Dienstverlening
Van den Weerd Installatiebedrijf uit Hulshorst kiest voor Suite MKB met Relatiebeheer, 2BA koppeling, registratie van werkzaamheden en planning.
Van der Weerd Installatiebedrijf
Installateur
Van Walsem maakt gebruik van Suite MKB met digitaal klantenportaal, complete App voor installateurs en relatiebeheer.
Van Walsem installateurs
Installateur
Van der Heiden maakt gebruik van slimme plansoftware Suite MKB. Van order tot factuur en met een overzichtelijk klantenportaal voor klanten.
Van der Heiden Installatietechniek
Installateur
Suite MKB is bedrijfssoftware voor allround bedrijven. Allround bedrijf APS maakt gebruik ervan! Suite MKB is een compleet ERP-systeem.
APS
Installateur
Responsive website voor Bouwbedrijf Nap met blogs en projecten.
Bouwbedrijf Nap
Website
Hyreco maakt gebruik van Suite MKB. Suite MKB is een compleet ERP-systeem dat alle bedrijfsprocessen van Hyreco automatiseert. 
Hyreco
Machinebouw
Elders Metaal maakt gebruik van de bedrijfssoftware Suite MKB, de alles-in-één oplossing. Koppeling met boekhouding en scan & herken oplossing voor de inkoopfacturen. Succesverhaal met een tevreden klant.
Elders Metaal
Installateur
Het hoveniersbedrijf Kok Groenvoorziening gebruikt Suite MKB. Met uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte te maken.
Kok Groenvoorziening
Hovenier
Become-IT heeft een webshop voor SAC gerealiseerd waardoor producten online bestelt kunnen worden. Bekijk hier de ervaring!
SAC
Website
Totaaloplossing gerealiseerd voor Hoveniersbedrijf Satter uit Hoevelaken. Van offerte tot boekhouding. Alle 15 medewerkers werken met de App en klanten kunnen meekijken via het Klantenportaal.
Satter Hoveniers
Hovenier
Hoveniersbedrijf Post werkt met het bedrijfssoftware Suite MKB. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor het bedrijf. Met een speciale App voor de buitendienst.
Hoveniersbedrijf Post
Hovenier
Meijer Hoveniers is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken.
Meijer Hoveniers
Hovenier
Software voor SteengoedID voor showroom en aanleg van tuinen. Calculatie en planning, klantenportaal en medewerkers App.
SteengoedID
Hovenier
Rietdekkersbedrijf van den Berg
Rietdekker
Barten Exclusieve Tuinen maakt gebruik van Suite MKB bedrijfssoftware, van offerte tot factuur met handige App voor hoveniers.
Barten Exclusieve Tuinen
Hovenier
Go Gebouwen Onderhoud maakt gebruik van Suite MKB. Suite MKB automatiseert alle bedrijfsprocessen waardoor tijd en kosten bespaard worden.
Go Gebouwen Onderhoud
Installateur
Van der Wel is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken.
Van der Wel Hoveniers
Hovenier
Totaaloplossing gerealiseerd voor Tim Kok uit Hoogvliet. Van offerte tot boekhouding. Alle medewerkers werken met de App en klanten kunnen meekijken via het Klantenportaal.
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Hovenier
Voor Instituut de Zwaan is een compleet nieuwe website gerealiseerd. De website is responsive gemaakt, zo is het voor ieder device goed bereikbaar.
Instituut de Zwaan
Website
Professioneel installatiebedrijf Oosterhoff Poolen uit Ermelo kiest voor de Suite MKB met ERP Planning, 2BA koppeling, Klantenportaal en App voor de installateurs.
Oosterhoff Poolen
Installateur
Rietdekkersbedrijf van Dijk heeft gekozen voor Suite MKB om vooruit te gaan. Het maakt van veel functies gebruik, waaronder een App voor rietdekkers.
Rietdekkersbedrijf van Dijk
Rietdekker
Franchiseformule 'Voor Verf & Wonen' met 70 aangesloten winkels gebruikt Suite MKB voor de landelijke website en webshop van de formule + een intranet voor de aangesloten winkels. Ook is het mogelijk een winkelsite in formulestijl af te nemen.
Voor Verf & Wonen
Franchiseformule
Totaaloplossing voor hoveniers van offerte tot boekhouding, gerealiseerd bij Steengoed voor Buiten uit Harderwijk. De 10 medewerkers werken met de App en klanten kunnen meekijken via het Klantenportaal.
Hoveniersbedrijf Steengoed!
Hovenier
Software met App en Klantenportaal geleverd aan installatiebedrijf Veldhuizen Energie, specialist in aardwarmte en koeling. De software omvat alle bedrijfsprocessen van relatiebeheer tot planning en onderhoud.
Veldhuizen Energie
Installateur
Vernieuwde responsive website voor Staalbouw Barneveld met responsive design en projecten portfolio.
Staalbouw Barneveld
Website
Hoveniersbedrijf Kapaan maakt gebruik van het hovenierspakket van Suite MKB. Hiermee kunnen ze snel offertes sturen, uren registreren via de App en hebben ze een eigen Klantenportaal.
Kapaan Tuinaanleg en Tuinonderhoud
Hovenier
Software voor Teleservice met Gesprekken registratie, App en Klantenportaal.
NICE teleservice
Dienstverlening
Maatwerk interview registratie en zoeksysteem ontwikkeld op Suite MKB Framework. Bevat meer dan 1000 doorzoekbare en beluisterbare interviews met Nederlandse veteranen.
Veteranen Vertellen
Website
Hoveniersbedrijf GildenGroen uit Zeewolde maakt gebruik van de hovenierssoftware van Become-IT. Een totaalpakket voor hoveniers.
Hovenier GildenGroen
Hovenier
Become-IT levert technische ondersteuning aan PCDatasystems, zodat zij de focus kunnen leggen op hun eigen werk.
PCDatasystems
Dienstverlening
Voor LMB Hoogendoorn uit Houten is een moderne website gerealiseerd met het volledige leveringsprogramma en alle occasions.
Hoogendoorn Houten
Website
Een moderne website met duidelijke foto's van de producten die zij maken en portfolio van alle projecten.
Van de Vliert Houtbewerking
Website
Software voor BUYTENGEWOON hovenier uit Elspeet voor aanleg en onderhoud van tuinen. Calculatie en planning inclusief nieuwe server, klantenportaal en medewerkers App. Een succesverhaal met tevreden klant.
BUYTENGEWOON hovenier
Hovenier
Voor Broekhuis is een Online Bestelplatform ontwikkeld, die gebruikt wordt door alle aangesloten garages. Door middel van detachering is deze software gemaakt.
Broekhuis
Dienstverlening
Met de transport management software kan Van Benten transportorders plannen, CMR maken, snel factureren en de brandstoftoeslag doorberekenen aan de klant.
Transportbedrijf van Benten
Logistieke sector
De Technische Dienst van Jonker & Schut uit Barneveld maakt gebruik van plansoftware en App voor periodiek onderhoud en storingen.
Jonker & Schut
Dienstverlening
Voor machinebouwer F3-Design uit Eersel is Suite MKB ontworpen voor de registratie van uitgebreide projecten. Hiermee krijgen ze voor- en achteraf actueel inzicht in de kosten, opbrengsten en het resultaat.
F3-Design
Machinebouw
Een uitgebreid systeem voor koeriersdiensten, met transportorders, crm via de App en automatische mail of sms bij verzending en ontvangst.
TBB Express
Logistieke sector
Voor PDR Verhuur is een speciale verhuur webshop met online reserveren, locatiebeheer en een mobiele versie ingericht.
PDR Verhuur
Website
Voor Diependael Lease is het complete Leasepakket ingericht. Een contractensysteem, incassobeheer en Factuur online. En een website voor het complete plaatje.
Diependael Lease
Equipment leasing
Voor Maxx Autobedrijf & Autoschadeherstel uit Nijkerk hebben wij een moderne mobielvriendelijke website ontworpen met heldere structuur, pakkende teksten, geïntegreerde bedrijfsfilms en fotografie door Patrick Laan.
Maxx Nijkerk
Website
Blisservice gebruikt het volledige 'Standaard' concept inclusief App, webshop en Dossier online.
Blisservice
Website
Brainwork Systems maakt gebruik van zowel standaard modules van de Suite MKB als maatwerk. Met een compleet administratiepakket en een online klantenportaal kunnen ze effici�nt werken.
Brainwork Systems
Dienstverlening
Complete softwareoplossing voor schildersbedrijven met App en SnelStart boekhouding. 100% papierloos en slimme planning.
Schildersbedrijf Van Buuren
Schilder
Realisatie webshop met online reserveren en verhuur administratie voor het huren van beamers en toebehoren.
Hollandse Verhuur
Website
Brancheoplossing voor Op- & overslag bedrijven. Alle goederen die zijn opgeslagen staan geregistreerd in het dossier. De kosten voor op- en overslag worden automatisch berekend en digitaal gefactureerd.
Jansen Op- & Overslag
Logistieke sector
Bedrijfssoftware voor relatiebeheer, objectbeheer en facturatie van equipment leasetermijnen met Snelstart integratie.
Afinam Lease
Equipment leasing
Volledige automatisering via stapsgewijze implementatie.
Bakker TIB
Installateur
Website, Webshop, Dossier online en intranet voor landelijke franchise winkelketen Colors@HOME met gekoppelde sites voor aangesloten ondernemers.
Colors@HOME
Franchiseformule
Realisatie meertalige webshop voor spin coaters met uitgebreide productinformatie en configuratoren.
Spincoating
Website
Voor Hogeschool Viaa is de bestaande lesmethode Levend Water gedigitaliseerd. Een moderne digibord-omgeving die overzicht geeft aan leerkrachten en leerlingen.
Levend Water
Website
Realisatie webshop met mogelijkheid tot afhalen van bestellingen en diverse betaalmethodes.
OTAK
Franchiseformule
Activum Rental maakt voor de administratie van haar leasecontracten gebruik van Suite MKB Lease.
Activum Rental
Equipment leasing
Moderne website voor Schipper Koel- en Electrotechniek BV uit Nijkerk, compleet met online cms editor, verticale project tabs en mobiele versie.
Schipper Koel- en Elektrotechniek BV
Installateur
Informatieve website met mooie foto's en handig verspreiding offerte formulier. Door gebieden te selecteren wordt het aantal benodigde folders berekend. Met mobiele versie.
Van de Kamp Verspreiding
Dienstverlening
Catalogus voor (gebruikte) pallets met mogelijkheid voor het aanvragen van een offerte.
De Palletproducent
Website
Moderne website voor Griefelen uit Utrecht, compleet met online word editor, maatwerk, webshop en mobiele versie.
Griefelen
Website
Smit & Van Dronkelaar uit Nijkerk verkoopt Spinder stalinrichting aan melkveebedrijven. Daarnaast verzorgen ze het opruwen van stalvloeren.
Smit & Van Dronkelaar
Installateur
Voor het beheren van debet portfolio's ontwikkelt Become-IT maatwerk software voor CMC met focus op incasso beheer, facturatie en dashboard.
CMC Worldwide B.V.
Dienstverlening
Als vaste leverancier op het gebied van bedrijfssoftware zijn we al meer dan 12 jaar betrokken bij Be-Pall.
Be-Pall International BV
Logistieke sector