Exact Online koppeling

Koppel Suite MKB bedrijfssoftware aan Exact Online. De livekoppeling tussen Suite MKB en Exact Online zorgt voor tijdswinst, kostenbesparing en minder foutmarge. De facturen komen direct in je boekhouding onder de juiste omzetgroepen.

exact

Bekijk de functies van de koppeling

Relatiebeheer - De boekhoudkoppeling zorgt ervoor dat de klanten en leveranciers worden aangemaakt in de boekhouding.

Facturen - De facturen worden geëxporteerd naar het verkoop dagboek van je boekhouding.

Omzetgroepen - Koppel de grootboekrekeningen aan de juiste omzetgroepen! Omzetsplitsing is mogelijk per product of factuur.

Betaalstatus bijwerken - Werk de betaalstatus bij in de Suite MKB omgeving.

Kostenplaatsen - Haal inkoopfacturen (inclusief pdf) binnen op je project via de kostenplaatsen in de boekhouding. 

Vragen? Neem contact op

Exact Koppeling

Over Exact Online

Exact Online is een cloudgebaseerde boekhoudoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. De functies zijn uitgebreid genoeg om de financiële administratie, facturering en voorraadbeheer af te handelen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en geautomatiseerde processen kunnen bedrijfseigenaren hun boekhouding efficiënter en nauwkeuriger beheren.

Accountants koppeling

Geef je accountant gratis toegang tot de Suite MKB, hiervoor is geen extra medewerkerslicentie nodig. Met de speciale rechtengroep accountant kan de accountant meekijken waar nodig.

20175247-FHD

Kennis maken
met Suite MKB?

Ik laat je graag meer zien van Suite MKB Bedrijfssoftware en hoe het jouw bedrijf kan helpen! Vraag een gratis demo aan en maak tijd voor het échte werk!