Over Become-IT

Become-IT is al 20 jaar een stabiele en betrouwbare organisatie met vele vaste klanten. Het bedrijf staat voor wording, ontwikkeling en groei. Sinds juli 2010 staat de slogan 'Weet wat u wilt' centraal in onze communicatie en werkwijze. De slogan staat voor onze ervaring en een luisterend oor om te weten wat u wilt. Dat vertalen wij in onze systemen en dienstverlening.

Wij helpen u graag met een oplossing die past bij uw bedrijf, werkwijze en wensen. We kijken zoveel mogelijk of we dit met onze standaard modules kunnen invullen en zo niet dan ontwikkelen we het op maat. Korte lijnen en persoonlijk contact vinden we belangrijk. Ook zijn we graag transparant en daarom delen we alles via het klanten dossier.

Become-IT heeft een kantoorvestiging in Ermelo. Gemeente Ermelo is centraal gelegen op de Veluwe en biedt een prachtig leef- en werkklimaat. Dit gunnen wij ook toekomstige generaties en daarom ondernemen wij duurzaam.

Gegevens van Become-IT

Become-IT
Middelerf 12b
3851 SP ERMELO

Telefoon:
0341 47 00 68
06 23 26 63 48 (06-BECOMEIT)

Openingstijden
Op werkdagen van 08:00 tot 17:00

Rabobank:
NL06 RABO 0386 5761 81
SWIFT: RABONL2U, Harderwijk

Kamer van Koophandel:
08089928, Harderwijk

Belastingdienst:
NL001656436B79

Benelux Merkenbureau:
Become-IT ® is een geregistreerd merk bij het Benelux Merkenbureau onder inschrijfnummer: 0737337. Alle diensten en producten van Become-IT worden onder deze handelsnaam Become-IT geleverd. Become-IT heeft het exclusieve gebruik hiervan.

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of welke wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Become-IT.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u graag een afspraak maken of een demonstratie van onze software? Neem contact op, u ontvangt snel reactie.

Algemene voorwaarden

Sinds 1 januari 2018 zijn wij aangesloten bij ICTWaarborg en maken wij ook gebruik van de Algemene Voorwaarden van ICTWaarborg. De “Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B” zijn van toepassing op  alle aanbiedingen, overeenkomsten en diensten van Become-IT.

U kunt hier de Algemene Voorwaarden downloaden.

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en diensten van Become-IT geleverd voor 31 december 2017 zijn de Algemene voorwaarden van FENIT, gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 8 december 1994 onder nummer 1994/189 van toepassing.

Klachten

Sorry, sorry! Wij hebben graag trevreden klanten en lossen uw klacht graag op. Het snelst kunt u telefonisch contact opnemen via 0341-470068 of mailen naar support@become-it.nl. We helpen u dan direct.

Gaat dit niet naar tevredenheid of wilt u liever schriftelijk uw klacht vastleggen, stuur dan een bericht naar Leo via onze teampagina, binnen 5 werkdagen krijgt u reactie met hopelijk voor u een oplossing waardoor de klacht van tafel is.

Mocht ook Leo u niet kunnen tevreden stellen dan kunt u altijd nog uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie van ICT Waarborg.

Duurzame bedrijfsvoering

Become-IT voelt zich verantwoordelijk voor uw en onze toekomst. Daarom investeren we in duurzame bedrijfsmiddelen en bedrijfsvoering.

Duurzame kantoorinrichting

De bureau's, tafels en kasten zijn met zorg ingekocht bij een bedrijf die gebruik maakt van duurzame materialen en productieproces. Daarnaast is de werkplek ergonomische instelbaar en hierdoor een duurzame investering die bijdraagt aan de gezondheid van onze medewerkers.

Onze volledige ergonomische bureaustoelen zijn cradle-to-cradle ontworpen. Hierdoor kunnen losse onderdelen worden besteld en kan bij desinvesteren in zijn geheel worden hergebruikt. Elke medewerker heeft een stoel passend bij zijn of haar lichaamsgewicht en kan deze instellen tot de ideale zithouding.

Bij de aanschaf van computers en beeldschermen kiezen we voor energie zuinige apparaten, deze zijn voorzien van ENERGY STAR 5.1 waardering.

Voor een zuinige maar tegelijk prettige werkplek gebruiken we meerdere daglicht tubes, hierdoor is tl verlichting in de zomer niet nodig.

40 zonnepanelen

Ook het dak van ons kantoor wordt gebruikt. Met 40 zonnepanelen op het dak zijn we zelfvoorzienend in de stroomvoorziening van ons kantoor.

Paperless office

In onze volledige bedrijfsvoering wordt bijna geen papier meer gebruikt, hoogstens nog voor notities. Naast dat we zelf gebruik maken van een paperless office, kunnen we dit ook faciliteren voor onze klanten met onze Suite MKB Online, waardoor het hele proces van offerte tot factuur digitaal aangeboden kan worden.