Maarten van Eeden | Become-IT B.V.
Elk bedrijf is uniek en heeft een andere aanpak nodig

Maarten van Eeden

Consultant

Maarten is bij Become-IT begonnen als stagiair waarin hij het proces van lead naar klant heeft onderzocht. Na een geslaagd onderzoek en een positieve indruk van beide kanten is hij bij Become-IT komen werken als consultant in team verkoop!

Maarten verzorgt de demo’s en implementaties van nieuwe klanten. Tijdens de demo wordt er gekeken naar de mogelijkheden en doorlopen we samen de wensen, ambitie en verwachtingen van het bedrijf. Om vervolgens de werkwijze te vertalen naar werken met Suite MKB. Zijn bedrijfskunde achtergrond zal hier zeker aan bijdragen. De variatie in de werkzaamheden vind Maarten het leukst, geen dag is hetzelfde en het liefst is hij onderweg naar de klant!

Maarten krijgt veel energie van het ondersteunen bij het automatiseren van bedrijven om de processen efficiënter te maken en meer inzicht te bieden. Elk bedrijf is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Hij ziet dat IT in een groeifase zit en dat de meeste bedrijven hier nog veel voordeel uit kunnen halen!

In zijn vrije tijd gaat hij graag wat leuks doen met zijn vrienden of vriendin. Dan gaat hij graag uit eten of op vakantie. In zijn vrije tijd is hij vaak in de sportschool te vinden.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen met Maarten? Vul dan hieronder je gegevens in!

Neem contact op

Stuur een bericht

Afdeling verkoop

Anton Verlek
Anton Verlek
Teamleider Verkoop
Jesse Roozeboom
Jesse Roozeboom
Consultant
Jesse van den Brink
Jesse van den Brink
Consultant