SnelStart koppeling

Koppel Suite MKB bedrijfssoftware aan SnelStart. De livekoppeling tussen Suite MKB en SnelStart zorgt voor tijdswinst, kostenbesparing en minder foutmarge. De facturen komen direct in je boekhouding onder de juiste omzetgroepen.

snelstart

Bekijk de functies van de koppeling

Relatiebeheer - De boekhoudkoppeling zorgt ervoor dat de klanten en leveranciers worden aangemaakt in de boekhouding.

Facturen - De facturen worden geëxporteerd naar het verkoop dagboek van je boekhouding.

Omzetgroepen - Koppel de grootboekrekeningen aan de juiste omzetgroepen! Omzetsplitsing is mogelijk per product of factuur.

Betaalstatus bijwerken - Werk de betaalstatus bij in de Suite MKB omgeving.

Kostenplaatsen - Haal inkoopfacturen (inclusief pdf) binnen op je project via de kostenplaatsen in de boekhouding. 

Partner - Als partner van SnelStart adviseren we u in de aanschaf van de juiste licentie. Voor specifieke vragen verwijzen u naar uw boekhouder.

Vragen? Neem contact op

Snelstart Koppeling

Over SnelStart

SnelStart is een Nederlandse onderneming die boekhoudsoftware aanbiedt. Bij SnelStart kun je kiezen uit verschillende boekhoudpakketten, van startende ondernemer tot mkb-bedrijf met een complexe administratie. Voor iedere ondernemer biedt SnelStart een passend boekhoudpakket.

Accountants koppeling

Geef je accountant gratis toegang tot de Suite MKB, hiervoor is geen extra medewerkerslicentie nodig. Met de speciale rechtengroep accountant kan de accountant meekijken waar nodig.

20175247-FHD

Kennis maken
met Suite MKB?

Ik laat je graag meer zien van Suite MKB Bedrijfssoftware en hoe het jouw bedrijf kan helpen! Vraag een gratis demo aan en maak tijd voor het échte werk!