Groene Sector Vakbeurs 2020

Groene Sector Vakbeurs 2020

Op 14, 15 en 16 januari 2020 wordt de 21e editie van de Groene Sector Vakbeurs georganiseerd in de Evenementenhal te Hardenberg. Met meer dan 18.000 bezoekers en bijna 300 exposanten is de Groene Sector Vakbeurs een groot en waardevol evenement. Become-IT is aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs om hoveniers van bedrijfssoftware te voorzien.

Become-IT aanwezig op Groene Sector Vakbeurs

Op 14, 15 en 16 januari 2020 is Become-IT aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs. Leo Kodde en Anton Verlek zullen alle dagen aanwezig zijn op de beurs, om u met open armen te ontvangen.

Op de beurs zullen verschillende demo’s worden gegeven van de Suite MKB, door demo’s komt u te weten hoe de Suite MKB werkt en hoe u het kunt gebruiken in uw eigen bedrijf. Naast demo’s zullen er ook flyers en een presentje uitgedeeld worden. Genoeg redenen om stand 227 in hal 2 te bezoeken!

Werkt u veel met Word en Excel? Is uw huidige software complex of verouderd? Kom dan zeker even aan bij de stand van Become-IT.

Wat presenteert Become-IT op de beurs?

Become-IT presenteert op de beurs de nieuwste versie van Suite MKB (v10). Suite MKB is bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijven in de dienstverlenende sector zoals hoveniers en groenvoorzieners. Door Suite MKB in uw bedrijf te gebruiken zorgt u voor een efficiëntere en flexibelere bedrijfsvoering.

Op de beurs zal onder andere de functies Calculatie, Planning, App en Klantenportaal uitgebreid besproken worden, veel hoveniers zijn hierin geïnteresseerd.  

Groene Sector Vakbeurs

De Groene Sector Vakbeurs is uitgegroeid tot het kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Op de beurs komen veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, tuincentra, boomkwekers & verzorgers en tuinarchitecten.

Op de beurs worden interessante kennissessies, workshops en demonstraties gegeven. Het is een waardevolle beurs waar bezoekers veel informatie krijgen over de ontwikkelingen in groene branche.

Ga voor meer informatie voor bezoekers naar: https://www.groenesector.nl 

Of bekijk ons profiel op: https://www.groenesector.nl/exhibitor/become-it/

 

U kunt Become-IT op de beurs vinden bij Stand 227 in hal 2.