Installatie Vakbeurs 2019

Installatie Vakbeurs 2019
13 september 2019
installateur vakbeurs hardenberg 2019

Al meer dan 20 jaar komen installatieprofessionals naar de Installatie Vakbeurs voor de nieuwste snufjes, technieken en producten. Dit jaar werd de Installatie Vakbeurs weer gehouden, op de beurs was Become-IT aanwezig. Op 10, 11 en 12 september 2019 was de Installatie Vakbeurs in Harderberg. De drie dagen stonden in het teken van de installateur van de toekomst. Become-IT was aanwezig op de vakbeurs om de nieuwste bedrijfssoftware voor installateurs te presenteren. Hier lees je onze ervaring van de installatie vakbeurs:

Become-IT op de Installatie Vakbeurs

Become-IT kijkt terug op 3 succesvolle dagen waarop ze de nieuwste bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf presenteerde. De weken voor de installatiebeurs was het hard werken, de nieuwste versie van Suite MKB (v10) zou gepresenteerd worden op de beurs. De v10 versie van Suite MKB bevat de nieuwste functies en er is makkelijker mee te werken.

Leo Kodde en Anton Verlek waren drie volle dagen aanwezig op de beurs. In gezelschap met Matthias Westerink en Alex Stank, die beide ook 1 dag aanwezig waren. Ze kijken terug op succesvolle dagen waarin er veel gezelligheid was maar er ook hard gewerkt is. Ze hebben veel demo’s aan installateurs gegeven en hebben veel naamsbekendheid gegenereerd. Daarnaast zijn er veel flyers uitgedeeld en waren de pepermuntdoosjes van Become-IT een groot succes, veel mensen die langs de stand van Become-IT kwamen hebben een gratis pepermuntdoosje meegenomen.

De stand van Become-IT was mooi ingericht en trok de aandacht van de mensen die op de beurs aanwezig waren. Zo stond er in de stand een groot spandoek waar Suite MKB opstond en was er een balie aanwezig waar ook Suite MKB opstond, vooral dit laatste trok de aandacht van de bezoekers.

Ontwikkelingen in de installatiesector

De ontwikkelingen in de installatiesector gaan snel, er komen steeds nieuwe technieken op de markt. Op de Installatie Vakbeurs konden bezoekers de nieuwste technieken aanschouwen. Zo waren de nieuwste technieken op het gebied van vloerverwarming, techniek installaties, belichting en sanitair op de beurs te bewonderen.

Naast het feit dat de ontwikkelingen in de installatiesector hard gaan, groeien installatiebedrijven ook snel. Installatiebedrijven hebben veel medewerkers in dienst. Echter werken nog veel installatiebedrijven met een papieren werkbon en hebben het werkrooster nog niet digitaal. Become-IT brengt daar verandering in met hun bedrijfssoftware Suite MKB. Met het bedrijfssoftware van Become-IT bespaart u veel tijd in het plannen van werknemers en hoeft u niet meer met papieren werkbonnen te werken.

De volgende beurs

Become-IT hoopt binnenkort weer op een beurs te staan. De planning is dat Become-IT op de Groene Sector Vakbeurs beurs staat, wat plaats zal vinden op 14, 15 en 16 januari 2020. Het is een druk bezochte beurs, meer dan 18.000 mensen bezoeken de beurs. Als je aanwezig bent op de Groene Sector Vakbeurs ben je van harte uitgenodigd bij de stand van Become-IT.

https://www.become-it.nl/team/anton/35/