Jesse, investeren in klanttevredenheid

Jesse, investeren in klanttevredenheid

We hebben een nieuwe collega: Jesse Roozeboom. Hij komt het consultancy team bij Become-IT versterken om hoveniers en installatiebedrijven te ondersteunen bij het werken met de software.

Samen met 3 collega's (Leo, Anton en Rian) gaat hij bestaande klanten helpen het pakket optimaal te gebruiken. Ook het traject van demo's, inrichting en uitleg hoort bij het werk van de consultant. Hierbij ligt onze focus op bestaande klanten en dus klanttevredenheid. Als dat goed is kunnen we verder met nieuwe klanten.

Jesse vindt de combinatie van IT, business en persoonlijk contact geweldig. Samen met klanten tot het beste resultaat komen, door de juiste vragen te stellen de klantwens te achterhalen. Deze wensen en/of uitkomsten bespreken met developers om hierdoor de verbindende factor te zijn tussen business en IT

De reden dat Jesse bij Become-IT is komen werken is omdat hij Become-IT wil laten groeien en zichzelf kan ontwikkelen. Hij heeft als doel dat Become-IT een landelijk bekende naam wordt, met behoud van de persoonlijke aanpak en contact.