Slimmer werken als hovenier: ontdek de Suite MKB Bibliotheek

Slimmer werken als hovenier: ontdek de Suite MKB Bibliotheek
Geschreven door:
Maarten van Eeden
30 april 2024
Ketenintegratie Hoveniers Suite MKB Bibliotheek

De hovenier heeft te maken met een breed scala aan producten en fluctuerende prijzen, de Suite MKB Bibliotheek is hier de oplossing voor. Met de bibliotheek heb je toegang tot diverse leveranciersassortimenten om nauwkeurig mee te offreren zonder je zorgen te maken of de prijzen juist zijn. 

Wat is de Suite MKB Bibliotheek?

Voor hoveniers geldt, dat product- en prijsinformatie altijd snel beschikbaar moet zijn om efficiënt te kunnen werken. De Suite MKB Bibliotheek is hier de oplossing voor. De Bibliotheek is het centrale artikelbestand voor de hovenier en draagt bij aan ketenintegratie in de groene sector.

Wat heb jij als hovenier aan de Suite MKB Bibliotheek?

Hoveniers kunnen profiteren van de Suite MKB Bibliotheek. Je kan gebruikmaken van assortimenten van verschillende leveranciers en fabrikanten. Per leverancier bepaal je zelf hoe de kost- en verkoopprijs berekend wordt. Dit zorgt ervoor dat gebruikers altijd nauwkeurige offertes kunnen maken en calculeren met marges op producten, waardoor faalkosten worden verminderd.

Het proces van het opvragen, handmatig bijwerken en opnieuw inlezen van prijslijsten behoort tot het verleden. De gebruiker kan zich abonneren op producten die worden gebruikt.

Wat als de prijzen wijzigen van de leverancier?

De tarieven van de leverancier kunnen veranderen. Wanneer de leverancier een nieuwe prijslijst publiceert en deze bijwerkt in het deelnemersportaal, worden de nieuwe tarieven automatisch toegepast in je omgeving. Dit betekent dat handmatige updates of het importeren van Excel-lijsten niet langer nodig zijn.

Wat is het voordeel?

Voor de gebruikers van Suite MKB is het voordeel dat ze een gerichte selectie kunnen maken uit het assortiment van hun leveranciers. Zo zal de omgeving niet worden vervuild met overbodige producten die ze zelden of nooit zullen gebruiken. Daarmee werkt de gebruiker met actuele prijzen en artikelinformatie van de producten. Dit leidt uiteindelijk tot een efficiëntere werkwijze.

Een selectie van de leveranciers.
Een selectie van de leveranciers.

Mijn leverancier staat er niet tussen, kan mijn leverancier zich aanmelden?

Als je leverancier niet in de lijst staat, kan je leveranciers zich volledig kosteloos aanmelden. Als je leverancier nog niet is geregistreerd bij de Suite MKB Bibliotheek, kun je dat regelen. Leveranciers kunnen zich eenvoudig aanmelden via deze link: https://bibliotheek.suite-mkb.nl/crm/signin/.

Zodra ze zijn geregistreerd, zullen we contact opnemen om hen te begeleiden bij het gebruik van hun deelnemersportaal. Als je jouw leverancier wilt aanmoedigen om zich aan te melden, laat het ons dan weten. We zullen contact met hen opnemen om meer te laten zien van wat de Suite MKB Bibliotheek te bieden heeft.

De belangrijkste voordelen:

  • Efficiënter calculeren, offreren en bestellen omdat er met actuele prijzen en artikelinformatie van de producten wordt gewerkt;
  • De gebruiker kan zelf zijn inkoopkorting en opslag instellen. Zo zorgt de gebruiker ervoor dat zijn marges altijd kloppen;
  • Er kan sneller gewerkt worden en er worden minder fouten gemaakt.

Kennis maken?

Ik laat je graag meer zien over Suite MKB! 

Gratis Demo