Suite MKB genomineerd voor de Innovatie Award!

Suite MKB genomineerd voor de Innovatie Award!
6 januari 2020
nominatie innovatie award groene sector vakbeurs

Op 14, 15 en 16 januari 2020 wordt de 21e editie van de Groene Sector Vakbeurs georganiseerd, Become-IT is aanwezig op de beurs. Op de Groene Sector Vakbeurs wordt een prijs uitgereikt voor de meest aansprekende innovatie: de Innovatie Award. Dit jaar worden er twee awards uitgereikt, één in de categorie Tuin & Park en één in de categorie Groene inrichting.

Suite MKB is genomineerd voor de innovatie Awards. De groene bedrijfssoftware van Become-IT is een grote innovatie voor groene sector, en is daarom genomineerd voor de Innovatie Award.

 

Van de 700 bedrijven behoort Become-IT tot de 30 genomineerde bedrijven voor de Innovatie Award!

Innovatie Award

Er zijn veel innovaties aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs, alleen de beste innovaties zijn genomineerd voor de Innovatie Award. Zo zijn elektrische werkvoertuigen, recyclingprogramma’s en groene bedrijfssoftwarepakketten genomineerd.

Een bedrijf wordt niet zomaar genomineerd voor de Innovatie Award, een bedrijf moet een echte innovatie hebben waarmee mensen vooruit gaan. Dit laatst benoemde heeft Become-IT, met de groene bedrijfssoftware besparen hoveniers veel tijd en kosten.

De genomineerden zijn op de Groene Sector Vakbeurs duidelijk te herkennen. Door een speciaal schild bij de stand en speciale vermelding op de plattegrond zijn de genomineerden gemakkelijk te vinden.

De genomineerden voor de Innovatie Award worden beoordeeld door een deskundige jury. De winnaar van één van de twee Innovatie Awards wordt bekend gemaakt op de eerste beursdag 14 januari.

Vorig jaar werd er ook een Innovatie Award uitgereikt, deze prijs won Jean Heybroek met de elektrisch aangedreven LM-Trac 286 werktuigdrager met brandstofcel.

Become-IT aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs

Op 14, 15 en 16 januari hoopt Become-IT aanwezig te zijn op de Groene Sector Vakbeurs. Leo Kodde en Anton Verlek zullen alle dagen aanwezig zijn op de beurs, om u met open armen te ontvangen.

Become-IT presenteert op de beurs de nieuwste versie van Suite MKB (versie 10). De groene bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijven helpt hoveniers en groenvoorzieners bij een efficiëntere en flexibelere bedrijfsvoering. Door Suite MKB besparen hoveniers en groenvoorzieners veel tijd en kosten.

Kom gerust langs de stand van Become-IT om een demo te krijgen van Suite MKB, we ontvangen u met open armen!

U kunt Become-IT op de beurs vinden bij Stand 227 in hal 2