Suite MKB lanceert landelijke Plantengame voor 2024

Suite MKB lanceert landelijke Plantengame voor 2024
Geschreven door:
Willemijn van Iersel | Vakblad De Hovenier
23 januari 2024
PlantengameSuite MKBPlantenmoduleApp

Met nog slechts één week te gaan, staat de lancering van de Suite MKB Plantengame 2024 voor de deur. Een interactief spel dat bedrijven uitdaagt hun plantenkennis te vergroten, en daarmee een groenere sector te creëren, aldus initiatiefnemer Leo Kodde van Become-IT.

De game, die beschikbaar zal zijn in de app, belooft een dagelijkse dosis plantenkennis met een vraag per werkdag. Wie een dag overslaat, krijgt de kans de gemiste vraag de volgende dag alsnog te beantwoorden. De competitieve elementen van de Plantengame zijn verweven in zowel bedrijfs- als landelijke ranglijsten. Elk correct antwoord wordt beloond met één punt, terwijl een gedeeltelijk juist antwoord een half punt oplevert. De climax van deze groene uitdaging zal plaatsvinden tijdens de prijsuitreiking op De Groene Sector Vakbeurs in 2025.

De Plantengame vormt een integraal onderdeel van de plantenmodule, die reeds uitpuilt van functionaliteiten

Integraal

De Plantengame vormt een integraal onderdeel van de plantenmodule, die reeds uitpuilt van functionaliteiten. Met een plantenbank van maar liefst 9300 plantensoorten, de mogelijkheid om plantenlijsten te creëren en te koppelen aan offertes, een klantenportaal met de persoonlijke plantenlijst, beschikbaarheid van leveranciers, prijsaanvragen en eenvoudig bestellen.

Plantenmodule

'Voor de bedrijven die nog niet bekend zijn met de plantenmodule, heb ik goed nieuws, vervolgt Kodde. 'Voor slechts € 16,38 exclusief btw per maand kan het volledige team deelnemen aan de Plantengame en profiteren van de uitgebreide functionaliteiten die de module te bieden heeft. Een investering in groene kennis en efficiëntie die zichzelf gegarandeerd terugbetaalt en wellicht volgend jaar op De Groene Sector Vakbeurs wordt beloond.'

 

Dit artikel verscheen in Januari 2024 in Vakblad De Hovenier

www.vakbladdehovenier.nl/article/44936/suite-mkb-lanceert-landelijke-plantengame-voor-2024/