Suite MKB maakt koppeling met Cash & Carry's

Suite MKB maakt koppeling met Cash & Carry's
Geschreven door:
Willemijn van Iersel | Vakblad de Hovenier
9 december 2022
Suite MKB koppeling Cash & Carry's ketenintegratie

Samenwerking TSD en Become-IT

Become-IT werkt verder aan ketenintegratie door een nieuwe samenwerking met TSD IT. Het softwareprogramma Suite MKB breidt steeds verder uit. Na samenwerkingen met Cash & Carry Veluwe Plant en een nieuwe plantenmodule zet Become-IT de volgende stap met deze samenwerking.

Hoveniers zullen TSD vooral kennen van de 3D tekensoftware, maar een grote specialisatie van het bedrijf is de boomkwekerijsector. Het softwarepakket WinTree wordt door kwekers en ook veel Nederlandse Cash & Carry's gebruikt. Become-IT zag hierin een gemeenschappelijk belang en zette de eerste stap voor een samenwerking.

 


Suite MKB gaat koppelen met de TreeCommerce Messenger van TSD.

Samenwerken in de keten
Leo Kodde: 'Wij zijn begonnen met de plantenmodule en de samenwerking met Veluwe Plant. Vervolgens stelden wij onszelf de vraag hoe sluiten we nu al die andere Cash & Carry's aan? Door de koppeling met softwarepakket WinTree te maken slaan we nu een grote slag. Ons doel is ketenintegratie, de keten aan elkaar verbinden zodat partijen zo min mogelijk dubbel werk gaan doen. Eenvoudiger en efficiënter werken voor iedereen eigenlijk.' Kodde vervolgt: 'Binnen de installatietechniek en bouwsector zijn ze in de ketenintegratie al een stuk verder. Wij willen door onze samenwerkingen ook de groensector naar een hoger efficiëntie niveau tillen.

Ons doel is ketenintegratie, de keten aan elkaar verbinden zodat partijen zo min mogelijk dubbel werk gaan doen

Dubbel handwerk vereenvoudigen
Gert Koster van TSD IT: 'We zien dat orders steeds kleiner worden, zowel bij hoveniers als bij de Cash & Carry. Kortom er zijn meer orders met minder grote volumes, dat betekent extra werk. Koppelen door automatisering scheelt aanzienlijk in het werk. Dubbel werk wat eigenlijk door beide partijen wordt gedaan, wordt zo weggenomen.' Kodde: 'Je ziet dat er nog veel handwerk is in de keten. Orders die moeten worden overgetypt, kleine foutjes sluipen er al gauw in. Met integratie verminder je ook die faalkosten.' Kodde: 'En daarnaast is het fijn dat onze klanten in de loop van 2023 eenvoudig bij veelal alle Nederlandse Cash & Carry's integraal een prijsaanvraag kunnen doen en bestellen door middel van de Suite MKB bedrijfssoftware.'

Dit artikel verscheen in December 2022 in Vakblad de Hovenier, lees het hier: https://www.vakbladdehovenier.nl/article/41356/software-become-it-maakt-koppeling-met-cash--carrys

https://www.vakbladdehovenier.nl/article/41356/software-become-it-maakt-koppeling-met-cash--carrys