Terugblik Groene Sector Vakbeurs 2020

Terugblik Groene Sector Vakbeurs 2020
24 januari 2020
Groene Sector Vakbeurs 2020 GSV20

Op 14, 15 en 16 januari 2020 was Become-IT aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs. Op deze beurs kwamen veel mensen uit de groene sector bij elkaar om de nieuwste technieken en producten te ontdekken. De Groene Sector Vakbeurs is een succesvolle beurs met meer dan 18.000 bezoekers en 300 exposanten. In dit artikel leest u een korte terugblik en onze ervaring van de Groene Sector Vakbeurs.

Terugblik Groene Sector Vakbeurs 2020

Become-IT was 3 dagen aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs om hoveniers van de beste bedrijfssoftware te voorzien. Het product dat Become-IT presenteerde op de beurs heet Suite MKB. Suite MKB is bedrijfssoftware voor vakmensen in het midden- en kleinbedrijf. Bedrijven besparen niet alleen kosten maar ook tijd door gebruik te maken van Suite MKB.

Leo Kodde, Anton Verlek en Aaron Broekstra waren 3 dagen aanwezig op de beurs om demo’s te geven. Matthias Westerink en Alex Stank ondersteunde ze daarmee, beide waren ook een dag aanwezig op de beurs. De stand van Become-IT was te vinden bij stand nummer 227 in hal 2.

Ambassadeurs (klanten) van Become-IT waren ook aanwezig op de stand. Zo waren Satter Hoveniers en Buytengewoon aanwezig op onze stand om geinteresseerden een stuk ervaring vanuit de praktijk te geven.

Become-IT kijkt terug op 3 succesvolle dagen in een prettige sfeer.

Een succesvolle beurs

De stand van Become-IT op de Groene Sector Vakbeurs werd drukbezocht. Aan de lopende band werden contacten gelegd en demo’s gegeven, onze medewerkers hadden hun handen er vol mee.

Door de beurs zijn er veel nieuwe leads en klanten bijgekomen. Dit alles maakt de Groene Sector Vakbeurs een succesvolle beurs voor Become-IT.

Niet alleen voor Become-IT was het een succesvolle beurs, maar de Groene Sector Vakbeurs was een succes op zichzelf. Meer dan 18.000 mensen bezochten de Groene Sector Vakbeurs en er waren meer dan 300 exposanten aanwezig. Daarnaast beoordeelde 91% van de bezoekers de beurs met een 7 of hoger.

Volgend jaar is Become-IT ook aanwezig op de beurs

Op 12, 13 en 14 januari 2021 hoopt de Groene Sector Vakbeurs weer plaats te vinden. Daar hoopt Become-IT ook weer aanwezig op te zijn, om hoveniers van bedrijfssoftware te voorzien.

Als je aanwezig bent op de Groene Sector Vakbeurs in 2021 ben je van harte uitgenodigd bij de stand van Become-IT.