Webshop Suite MKB volledig vernieuwd!

Webshop Suite MKB volledig vernieuwd!
6 mei 2021
Webshop bestellen vernieuwd Suite MKB

Afgelopen kwartaal hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe Suite MKB webshop. Bij de nieuwe webshop hebben we ons gericht op een professioneel ontwerp, moderne functionaliteit en de integratie met het Suite MKB klantenportaal en backoffice.

Webshop met backoffice integratie

Bij het vernieuwen van de module webshop hebben we gekeken naar eenvoudig beheer en een heldere structuur met veel instelmogelijkheden. Hierdoor kunnen klanten snel starten en het later verder uitwerken.

Het grootste voordeel van de webshop is dat het feilloos samenwerkt met de backoffice van Suite MKB. Producten in Suite MKB zet je actief in de webshop, voegt een afbeelding en omschrijving toe en klanten kunnen dat product bij jou bestellen.

Enkele voorbeelden van de webshop op een rij:

  • Eén klantenportaal en crm (relatiebeheer);
  • Eén productbeheer voor offertes en webshop;
  • Eén betaalproces voor weborders en facturen;
  • Eén voorraad systeem;
  • Eén inkoop & logistiek proces.

Gemakkelijk bestellen in de webshop

Met een paar klikken kunnen klanten een product bij jou in de webshop bestellen. Door producten in te delen met groepen en categorieën zijn deze producten makkelijk te vinden. De intelligente zoekfunctie maakt het helemaal af, hiermee doorzoeken klanten direct de hele webshop.

Ook filters zijn mogelijk in een bepaalde categorie. Denk aan het filteren op materiaal, kleur en merk.

Zoals je leest zijn er dus uitgebreide mogelijkheden voor klanten om een product bij jou te vinden en te bestellen. Het betalen en leveren van een product gaat ook volledig via Suite MKB, hiervoor zijn er betalings- en leveringscondities in te stellen.

Voorbeeld webshop

We hebben een voorbeeld webshop gemaakt voor onze klanten zodat ze weten wat ze kunnen verwachten van de vernieuwde module. Bekijk deze hier: www.hoveniersdemo.nl

Beginnen met de webshop

Is je interesse gewekt, en wil je deze uitbreiding ook binnen je bedrijf? Het beginnen met de webshop is zo gedaan en je kan direct starten met het online verkopen van producten.

Neem contact op met Anton of Jesse om te starten met de webshop als je al werkt met Suite MKB. Werk je nog niet met Suite MKB ga dan naar deze pagina: https://www.become-it.nl/webshops/ en vraag een demo aan.