Become-IT hulp op afstand

Download hier Become-IT hulp op afstand software.

Windows Apple
Hulp op afstand (incidenteel) Downloaden / uitvoeren Uitvoeren
Hulp op afstand (standaard) Installeren (Uitleg)
Meekijken met presentatie Uitvoeren

Het verschil tussen incidenteel en standaard is of de software geinstalleerd is op uw pc. Bij incidenteel moet u eerst zelf de software starten zodat de Become-IT medewerker verbinding kan maken.

Heeft u een onderhoudscontract bij Become-IT dan zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van 'Hulp op afstand'.

Meekijken met presentatie is bedoeld voor online presentaties/demo's en niet voor hulp op afstand. Bij meekijken kijkt u mee op het scherm van een Become-IT medewerker zonder dat u zelf ergens op kunt klikken.

Start/installatie instructie:

• Opslaan en starten: sla het programma op op uw bureaublad en start het programma als u hulp op afstand nodig heeft.
  • Opslaan en installeren: sla het programma op in uw downloads map. Installeer het programma vanuit de downloads map. Na installatie is het programma altijd actief op de achtergrond.

* Gebruik tijdens de installatie het wachtwoord: bitsupport. Wij wijzigen dit wachtwoord na de 1e login. U hoeft tijdens de installatie geen teamviewer account aan te maken of gegevens hieraan te koppelen.

Bestand Support oude versie