Advertenties

Met de module advertenties kunt u eenvoudig advertenties beheren die gebruikt worden in sliders en widgets. Via de advertenties kunt u alles voorbereiden en publiceren in de gewenste periode. Omdat automatisch de layout wordt ingesteld door de slider of widget hoeft u alleen de titel, tekst en afbeelding van de advertentie in te stellen.

Door het gebruik van advertenties voorkomt u fouten in de opmaak en maakt u het beheer van de website eenvoudiger voor uw webredactie.

Advertenties
5.680000

Software » Bedrijfssoftware » Marketing


Bekijk ervaringen Aanvragen
Beheer gemakkelijk advertenties die gebruikt worden in sliders en widgets op uw website.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Suite MKB is een professioneel en compleet content management systeem! Uit te breiden met diverse modules voor marketing!

Toegepast bij

Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Haantje Hoveniers
Van der Heiden maakt gebruik van slimme plansoftware Suite MKB. Van order tot factuur en met een overzichtelijk klantenportaal voor klanten.
Van der Heiden Installatietechniek
Van der Heiden Installatietechniek
Moderne website voor Griefelen uit Utrecht, compleet met online word editor, maatwerk, webshop en mobiele versie.
Griefelen
Griefelen
Franchiseformule 'Voor Verf & Wonen' met 70 aangesloten winkels gebruikt Suite MKB voor de landelijke website en webshop van de formule + een intranet voor de aangesloten winkels. Ook is het mogelijk een winkelsite in formulestijl af te nemen.
Voor Verf & Wonen
Voor Verf & Wonen
Realisatie meertalige webshop voor spin coaters met uitgebreide productinformatie en configuratoren.
Spincoating
Spincoating