Bestellen

Met de module bestellen maakt u automatisch inkooporders van een order of productieorder.

Het systeem maakt per leverancier een inkooporder aan van de gemarkeerde producten. Het aantal en de inkoopprijs worden ingevuld.

Bij het bestellen wordt rekening gehouden met de minimale bestel hoeveelheid en eenheid.

De verdere procedure wordt afgehandeld door de module inkooporders, als referentie wordt het ordernummer gebruikt.

Bestellen


Bekijk ervaringen Aanvragen
Bestel zonder risico's ordergestuurd of op tijd voor de voorraad op basis van het besteladvies.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met de plantenmodule en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijs
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak.
Professionele en persoonlijke bedrijfssoftware Suite MKB voor afbouwbedrijven! Stel hier zelf je pakket samen voor schilders, stukadoors en afbouwbedrijven en krijg direct een prijsindicatie!
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!
Met Suite MKB voor boomverzorgers heeft u altijd een compleet overzicht van uw werkzaamheden, planningen machines. U kunt eenvoudig afspraken inplannen, taken toewijzen aan uw medewerkers en facturen opstellen en versturen.