Betalen via betaallink (iDEAL)

Binnen de Suite MKB is het mogelijk betalingen te registreren op een weborder en/of factuur.

Mogelijkheden:

  • Betaallink meesturen of delen;
  • Betalingen registreren van iDEAL, Mollie, Buckaroo of Paypal;
  • Handmatig betalingen toevoegen aan weborder of factuur;

Betaalproviders

Voor online betalingen heb je een contract met een betaalprovider nodig. Binnen de betaalprovider kan je verschillende betaalmethodes gebruiken.

Om een betaalprovider te gebruiken in Suite MKB moet je bij de gekozen provider een account aanvragen. Vervolgens kan je die instellen in Suite MKB.

Vooraf gefactureerde order

Werk je met een webshop, dan krijg je weborders die ook direct betaald kunnen worden. Als je van zo'n weborder een order maakt voor de levering van goederen of uitvoering van diensten worden de eventuele betalingen meegenomen. Je kan dan direct de order vooraf facturen zodat de klant een factuur krijgt. Daarna kunnen op de weborder en order geen wijzigingen meer worden gedaan.

Betalen via betaallink (iDEAL)
7.950000

Software » Bedrijfssoftware » Administratie


Bekijk ervaringen Aanvragen
Laat je klanten eenvoudig en snel je weborders en facturen betalen via iDEAL, Mollie of Buckaroo.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met planten module en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijst.
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak.
Professionele en persoonlijke bedrijfssoftware Suite MKB voor afbouwbedrijven! Stel hier zelf je pakket samen voor schilders, stukadoors en afbouwbedrijven en krijg direct een prijsindicatie!
Totaalautomatisering voor equipment lease bedrijven! Bespaar tijd en moeite met Suite MKB. Stel hier zelf uw pakket samen voor de automatisering!
Voor grondwerkers, stratenmakers en dienstverlening in infra.
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!
Met Suite MKB voor boomverzorgers heeft u altijd een compleet overzicht van uw werkzaamheden, planningen machines. U kunt eenvoudig afspraken inplannen, taken toewijzen aan uw medewerkers en facturen opstellen en versturen.

Toegepast bij

Schildersbedrijf Gouweleeuw uit Harderwijk kiest voor Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT. Van calculatie naar planning en factuur werkt alles online.
Schildersbedrijf Gouweleeuw
Schildersbedrijf Gouweleeuw
Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Haantje Hoveniers
Esselink Hoveniers digitaliseert complete workflow met de Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT. Efficiency en tijdwinst dankzij de web-based oplossing.
Esselink Hoveniers
Esselink Hoveniers
J.J. Messemaker Hoveniers
J.J. Messemaker Hoveniers
INlicht is gaan werken met Suite MKB om altijd online te kunnen werken. Lees hier hun ervaring met Become-IT en de persoonlijke support die wij leveren!
INlicht
INlicht
Het gemak van een online hovenierspakket met de flexibiliteit en persoonlijke ondersteuning van Become-IT zorgt dat je weer meer tijd hebt voor het werk in de tuin.
Gidding Hoveniers
Gidding Hoveniers
Meijer Hoveniers is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken.
Meijer Hoveniers
Meijer Hoveniers
Barten Exclusieve Tuinen maakt gebruik van Suite MKB bedrijfssoftware, van offerte tot factuur met handige App voor hoveniers.
Barten Exclusieve Tuinen
Barten Exclusieve Tuinen
Professioneel installatiebedrijf Oosterhoff Poolen uit Ermelo kiest voor de Suite MKB met ERP Planning, 2BA koppeling, Klantenportaal en App voor de installateurs.
Oosterhoff Poolen
Oosterhoff Poolen
Totaaloplossing gerealiseerd voor Tim Kok uit Hoogvliet. Van offerte tot boekhouding. Alle medewerkers werken met de App en klanten kunnen meekijken via het Klantenportaal.
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Software voor SteengoedID voor showroom en aanleg van tuinen. Calculatie en planning, klantenportaal en medewerkers App.
SteengoedID
SteengoedID
Hoveniersbedrijf GildenGroen uit Zeewolde maakt gebruik van de hovenierssoftware van Become-IT. Een totaalpakket voor hoveniers.
Hovenier GildenGroen
Hovenier GildenGroen