Configuratoren

Verkoopt u maatwerk producten of wilt u klanten hun product laten samenstellen? Gebruik dan de productconfigurator. Deze bestaat uit een flexibel aantal vragen die de klant moet beantwoorden om het product te bestellen.

Door het beantwoorden van de vragen wordt het gewenste product samengesteld en de prijs berekend. Het is mogelijk om één configurator te gebruiken voor meerdere producten. Bijvoorbeeld als u behang verkoopt en u wilt de klant laten kiezen uit een design, afmetingen en vervolgens in de calculator de bestelling afronden.

Na configuratie wordt het product inclusief de gegeven antwoorden in het winkelmandje geplaatst en kan de bestelling worden afgerond. In het mandje kan de configuratie worden aangeklikt om deze te laden en aan te passen.

Standaard krijgt u één configurator, extra configuratoren zijn per stuk bij te bestellen via de stuklicentie configuratoren.

Configuratoren


Bekijk ervaringen Aanvragen
Help uw klant bij het bestellen van complexe producten met een configuratiewizard.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Suite MKB is een professioneel en compleet content management systeem! Uit te breiden met diverse modules voor marketing!