Goederenontvangst

Goederenontvangst is alleen mogelijk in combinatie met een inkooporder. U ontvangt namelijk de goederen die op een inkooporder zijn besteld. Per goederenontvangst kunt u aangeven of het om een volledige levering of een deellevering gaat van de inkooporder.

Op het moment dat de goederenontvangst is verwerkt wordt de Economische voorraad bijgewerkt naar de Technische voorraad. (In andere woorden: de status In bestelling wordt Op voorraad). Vanaf dat moment kan het product weer geleverd worden. De voorraad wordt geboekt op de ontvangstdatum.

Voordeel van goederenontvangst is dat er ook deelontvangsten mogelijk zijn. Zo houdt u overzicht welke orders helemaal en welke gedeeltelijk ontvangen zijn. Ook is het mogelijk om producten aan de hand van serienummers te ontvangen.

Goederenontvangst
7.950000

Software » Bedrijfssoftware » Inkoop


Bekijk ervaringen Aanvragen
Voorkom fouten door het controleren van de ontvangen goederen. Werk automatisch de voorraad en orderstatus bij.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met planten module en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijst.
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak.

Toegepast bij

INlicht is gaan werken met Suite MKB om altijd online te kunnen werken. Lees hier hun ervaring met Become-IT en de persoonlijke support die wij leveren!
INlicht
INlicht