Intranet

Het intranet is te zien via de app van Suite MKB en gebruikt informatie van de medewerkers en contracten voor het maken van de personeelslijst, verjaardagskalender en jubilea.

Belangrijke functionaliteit is het aanvragen van verlof via de app en het delen van nieuwsberichten. Verder kunnen er bestanden, links en nieuws gedeeld worden.

In de backoffice vind je het intranet beheer. Daar kan je de verlofaanvragen verwerken en nieuws, bestanden en links toevoegen. Denk bij bestanden aan een personeelsboek, veiligheidsprocedures en andere afspraken. Bij links kan je denken aan links naar portalen van leveranciers of andere online tools.

Intranet


Bekijk ervaringen Aanvragen
Suite MKB gebruikers kunnen een intranet maken in de app voor het delen van interne informatie en procedures als verlof aanvragen.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met de plantenmodule en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijs
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak.
Professionele en persoonlijke bedrijfssoftware Suite MKB voor afbouwbedrijven! Stel hier zelf je pakket samen voor schilders, stukadoors en afbouwbedrijven en krijg direct een prijsindicatie!
Totaalautomatisering voor equipment lease bedrijven! Bespaar tijd en moeite met Suite MKB. Stel hier zelf uw pakket samen voor de automatisering!
Voor grondwerkers, stratenmakers en dienstverlening in infra.
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!
Bedrijfssoftware Suite MKB voor riekdekkers! Flexibele en Professionele bedrijfssoftware die altijd online is! Stel hier zelf uw pakket samen!
Met Suite MKB voor boomverzorgers heeft u altijd een compleet overzicht van uw werkzaamheden, planningen machines. U kunt eenvoudig afspraken inplannen, taken toewijzen aan uw medewerkers en facturen opstellen en versturen.